AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Vállfák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Nadrág
(15)
Szoknya
(14)
Ruha
(9)
Dzseki
(8)
Ing
(5)
Anyag
(11)
Fém
(16)
Műanyag
(7)
Felszerelés
Csatok
(1)
Nadrágrúd
(9)
Oldalsó bevágások
(13)
Forgó akasztókampó
(8)
Darabok száma a csomagban
1 db
10 db
-
Szín
Szűrés

A vállfák segítenek abban, hogy ruháidat gyűrődésmentesen, mégis rendezetten tárold. Használd ki a lehető legjobban a szekrényedben lévő helyet, és tartsd mindig kéznél kedvenc darabjaidat! A fém, műanyag vagy fa vállfák ebben mindig megbízható társaid lesznek. Válasszuk ki együtt a számodra legmegfelelőbbeket!

Tovább

Pontosan mire jók a vállfák?

A vállfák nagyon egyszerű, de hasznos kiegészítői szekrényednek, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Több típusuk van, mindegyik más-más funkciót tölt be. Létezik kimondottan kabátok és nadrágok tárolásához szánt vállfa, így nemcsak a dizájnt, hanem a funkciót is érdemes figyelembe venni.

A nadrágtartó és a vállfa nem egy és ugyanaz

Minden ruhadarabnak különböző vállfára van szüksége, hogy rendezetten tartsd a szekrényed. Tudtad, hogy egy farmernadrághoz és egy kabáthoz való vállfa teljesen máshogy néz ki? Mindegyik típusnak más az alakja és mérete, emellett megkülönböztetünk férfi, női és gyermek vállfákat is - utóbbiak például kisebbek egy átlagos vállfához képest. Szerezd be a ruháidhoz leginkább passzoló vállfát, hogy gardróbod mindig rendezett legyen!

  • Az akasztós vállfa olyan sokoldalú társ, amely gondoskodik kedvenc blúzaidról, pólóidról, melegítőidről és ingeidről is. Az átlagosnál több helyet foglaló darabokhoz, például kabátokhoz vagy dzsekikhez a hosszabbított vállfákat ajánljuk.
  • A fogazott vagy gumírozott vállfa a fényes anyagú és nagyobb nyakkivágású darabokhoz ideális. Utóbbinak oldalsó kampókkal kell rendelkeznie, hogy kellőképpen megtartsa a ruhát, és ne csússzon le róla.
  • A csíptetős vállfa segítségével szorosan rögzítheted ruháidat a derékrésznél. Szoknyákhoz vagy nadrágokhoz ajánljuk őket leginkább. A nadrágot rögzítés után akár a vállfán is áthúzhatod.
  • A sálakhoz és más kiegészítőkhöz - például övekhez - való vállfa egyaránt alkalmas a szekrényben való tároláshoz, de tarthatod például az előszobában is, ha például a bejárati ajtó mellett helyeznéd el kedvenc holmijaidat. Több kampó található rajta, így kompakt és sok-sok kiegészítő elfér rajta.
  • A nyakkendőtartó vállfa stílusos és hasznos kiegészítője lehet szekrényednek. Egyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy nyakkendőidet hosszában akaszd fel - így elkerülheted a gyűrődést.

Obaly na obleky jsou neocenitelnými pomocníky při uchovávání a přepravě elegantních šatů. Díky nim lze zajistit, že oblek zůstane v bezvadném stavu, bez vrásek a poškození, a to i během cestování či dlouhodobém uložení v šatně.

Dětská ramínka usnadní výběr oblečení na každý den

Dětská ramínka jsou malé a speciálně navržené věšáky určené pro oblečení dětí. Bývají menší než standardní rámínka, což umožňuje zavěšení oděvů tak, aby byly vhodně přizpůsobeny jejich velikosti. Dětská rámínka jsou často barevná a zdobená, což zvyšuje jejich přitažlivost a pomáhá udržovat pořádek ve skříňkách. Patří mezi nezbytné doplňky pro rodiče, kteří chtějí organizovat dětský pokoj a usnadnit svým dětem výběr oblečení na každý den.

i

Vállfa, akár egy teljes öltönyszetthez

Olyan vállfákat is találhatsz nálunk, amelyek több nadrágtartó rúddal vannak ellátva - így könnyen felakaszthatsz rájuk egyszerre kettő-három ruhadarabot, vagy akár egy egész szett öltönyt is. Vannak praktikus - kimondottan utazáshoz készült - vállfák is, amelyek az ülés fejtámlájához rögzíthetőek.

Fa vagy műanyag vállfa az ideális?

A fából készült vállfa nemcsak stílusos, hanem környezetbarát is - ráadásul egy életen át kitart. A műanyag vállfák viszont olcsóbbak, könnyebbek és akár nedves ruhákat is akaszthatsz rájuk. Azt tanácsoljuk, hogy válassz vállfát a ruhák típusa és a szekrény kialakítása szerint. A fa vállfa darabok általában masszívak, a műanyag vállfák könnyebbek, a fémből készültek pedig kevesebb helyet foglalnak.

  • A fából készült vállfák remekül néznek ki, emellett a nehezebb ruhákat is gond nélkül megtartják. Oldalsó kampókkal vagy csíptetővel kombinálva nadrágok vagy elegáns ruhák felakasztására is alkalmasak.
  • A műanyag vállfák többféle színben elérhetőek, így könnyen rendszerezheted velük kedvenc ruháidat. Könnyűek és rugalmasak, így szinte bármilyen darabhoz ideálisak.
  • A fém vállfa igazán strapabíró, így hosszú évtizedeken át bátran használhatod. Egyszerűek és egyszínűek - ha valaki szereti a minimalizmust, biztosan nem fog csalódni bennük. Kevés helyet foglalnak, tartósságuk pedig a felhasznált fém mennyiségétől függ.
  • A bársonybevonatú vállfák megakadályozzák, hogy a ruhák lecsússzanak róluk.

A vállfa mérete is számít

A vállfát és annak méretét a ruhák típusa határozza meg. A szabványos vállfák nagyjából 40-50 cm között mozognak, de általánosságban elmondható, hogy a nőknek szánt vállfák rövidebbek valamennyivel, mint a férfiaké. A gyermek vállfák 27-35 cm hosszúak, akárcsak a nadrág- és szoknya vállfa termékek. Ha nem megfelelő méretet választunk, az ruháink deformálódásához vezethet.

Siguro fa vállfák

A tanúsított eukaliptuszfából készült Siguro vállfák és más minőségi darabjai kellemes áron luxus megjelenést kölcsönöznek a ruhatáradnak.

Érdemes egyszerre több vállfa vásárlása mellett dönteni

Azt tanácsoljuk, hogy ha vállfákra van szükséged, egyszerre többet vegyél belőlük. Egyrészt így olcsóbb darabáron juthatsz hozzájuk, másrészt a dizájn is egységes lesz, ami rendezettebb hatást kelt szekrényedben. Érdemes vásárlás előtt átnézned ruhatáradat, majd csoportosítani a darabokat szabás és anyag szerint.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro Essentials fából készült, fehér, 5 db Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vállfa - tanúsítvánnyal ellátott eukaliptuszfából, terhelhetőség 5 kg, forgó fémhorog, egy nadrágtartó, méretek 230x12x445 mm, súly 110 g - Ár több darab vásárlása esetén 457,30 Ft/db
több darab vásárlása esetén 2 290 Ft-tól

2.
MALTEX Gyerek vállfa Rózsaszín, 8 db Szállításra kész > 5 db
Vállfa - alkalmas nadrág, szoknya, ing, póló, dzseki és zakó tárolására, oldalsó bevágások a termék része, anyaga műanyag, 8 db a csomagban, rózsaszín kivitel, mérete 19 × 29,5 cm (Ma×Sz)
1 190 Ft

3.
BELDRAY fém vállfa 6 db Szállításra kész > 20 db
Vállfa - alkalmas ruha, ing, póló, dzseki, zakó és kabát tárolására, anyaga fém, 6 db a csomagban, fekete kivitel - 198,33 Ft/db
1 190 Ft

Még több
20 termék
4,8 55×
BELDRAY fém vállfa 6 db
Vállfa - alkalmas ruha, ing, póló, dzseki, zakó és kabát tárolására, anyaga fém, 6 db a csomagban, fekete kivitel - 198,33 Ft/db
1 190 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHSOU0202
Siguro Kids Essentials fából készült, natural, 5 db - Vállfa Típusok
4,7 18×
Siguro Kids Essentials fából készült, natural, 5 db
Vállfa - tanúsított eukaliptuszfából, gyermekméret, teherbírás 5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, méretek 195 x 12 x 305 mm, súly 80 g - Ár több darab vásárlása esetén 423,30 Ft/db
Szuper ár
2 120 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHGK200
4,9 22×
Siguro Kids Velvet line műanyag, szürke, 5 db
Vállfa - műanyagból készült, bársony kivitelben, gyermekméret, teherbírás 1,5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, méretek 202 x 6 x 295 mm, súly 50 g - Ár több darab vásárlása esetén 269,73 Ft/db
Szuper ár
1 350 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHGK250
5,0
Home Gyerek vállfa szett, 10 db
Vállfa - alkalmas nadrág és szoknya tárolására, forgó akasztókampó a termék része, anyaga fém, 10 db a csomagban, fekete kivitel, mérete 18,5 × 30 cm (Ma×Sz) - 199 Ft/db
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_HG_M210Y
MALTEX Gyerek vállfa Fehér, 8 db - Vállfa
Típusok
4,9 22×
MALTEX Gyerek vállfa Fehér, 8 db
Vállfa - alkalmas nadrág, szoknya, ing, póló, dzseki és zakó tárolására, oldalsó bevágások a termék része, anyaga műanyag, 8 db a csomagban, fehér kivitel, mérete 19 × 29,5 cm (Ma×Sz)
1 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY520
4,8
Siguro Essentials fából készült nadrágtartó, natural, 2 db
Vállfa - minősített eukaliptuszfából készült, forgatható fémhorog zárral, filccel bevont belső oldalakkal, méretek 118x29x335mm, súly 75 g - Ár több darab vásárlása esetén 633,25 Ft/db
Szuper ár
1 270 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHG901
MALTEX Gyerek vállfa Rózsaszín, 8 db - Vállfa Típusok
4,9 22×
MALTEX Gyerek vállfa Rózsaszín, 8 db
Vállfa - alkalmas nadrág, szoknya, ing, póló, dzseki és zakó tárolására, oldalsó bevágások a termék része, anyaga műanyag, 8 db a csomagban, rózsaszín kivitel, mérete 19 × 29,5 cm (Ma×Sz)
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY519
4,0
Compactor Belt Lotus Wood szíjtartó vállfa
Vállfa - alkalmas szíj tárolására, anyaga fa és fém, 1 db a csomagban, fehér és ezüst kivitel, mérete 16 × 28 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COMRA769
5,0
Compactor Nyakkendő- és sáltartó vállfa - csúszásgátló bevonat, 16 × 0,7 × 24,7cm
Vállfa - alkalmas sál és nyakkendő tárolására, csúszásmentes, anyaga fém és műanyag, 1 db a csomagban, szürke kivitel, mérete 24,7 × 16 × 0,7 cm (Ma×Sz×Mé)
1 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COMRA655
MALTEX Gyerek vállfa Szürke, 8 db - Vállfa Típusok
4,9 22×
MALTEX Gyerek vállfa Szürke, 8 db
Vállfa - alkalmas nadrág, szoknya, ing, póló, dzseki és zakó tárolására, oldalsó bevágások a termék része, anyaga műanyag, 8 db a csomagban, szürke kivitel, mérete 19 × 29,5 cm (Ma×Sz)
1 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY521
4,5
YORK Vállfák 3 db
Vállfa - alkalmas nadrág tárolására, nadrágrúd, oldalsó bevágások és forgó akasztókampó a termék része, anyaga fa és fém, 3 db a csomagban, bézs kivitel, mérete 22 × 44 × 1 cm (Ma×Sz×Mé) - 630 Ft/db
1 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMA919
MALTEX Gyerek vállfa Kék, 8 db - Vállfa Típusok
4,9 22×
MALTEX Gyerek vállfa Kék, 8 db
Vállfa - alkalmas nadrág, szoknya, ing, póló, dzseki, zakó és kabát tárolására, oldalsó bevágások a termék része, anyaga műanyag, 8 db a csomagban, kék kivitel, mérete 19 × 29,5 cm (Ma×Sz)
1 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY518
5,0
Compactor Compactor Scarf Lotus Wood sáltartó vállfa
Vállfa - alkalmas sál és nyakkendő tárolására, anyaga fa és fém, 1 db a csomagban, fehér és ezüst kivitel, mérete 31,5 × 17,5 × 1,2 cm (Ma×Sz×Mé)
3 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COMRA752
4,7 18×
Siguro Kids Essentials fából készült, natural, 5 db
Vállfa - tanúsított eukaliptuszfából, gyermekméret, teherbírás 5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, méretek 195 x 12 x 305 mm, súly 80 g - 478 Ft/db
2 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHGK200
4,0
Compactor Belt Lotus Wood szíjtartó vállfa
Vállfa - alkalmas szíj tárolására, anyaga fa és fém, 1 db a csomagban, fehér és ezüst kivitel, mérete 16 × 28 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
3 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COMRA769
4,9 22×
Siguro Kids Velvet line műanyag, szürke, 5 db
Vállfa - műanyagból készült, bársony kivitelben, gyermekméret, teherbírás 1,5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, méretek 202 x 6 x 295 mm, súly 50 g - 318 Ft/db
1 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRHGK250
Siguro Essentials fából készült, fehér, 5 db - Vállfa Típusok
4,8 48×
Siguro Essentials fából készült, fehér, 5 db
Vállfa - tanúsítvánnyal ellátott eukaliptuszfából, terhelhetőség 5 kg, forgó fémhorog, egy nadrágtartó, méretek 230x12x445 mm, súly 110 g - Ár több darab vásárlása esetén 457,30 Ft/db
Szuper ár
2 290 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 24.
Termékkód: SGRHG101
Siguro Essentials fából, natural, 5 db - Vállfa Típusok
4,8 48×
Siguro Essentials fából, natural, 5 db
Vállfa - tanúsított eukaliptuszfából, teherbírás 5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, méretek 230 x 12 x 445 mm, súly 110 g - Ár több darab vásárlása esetén 423,30 Ft/db
Szuper ár
2 120 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 29.
Termékkód: SGRHG100
Siguro Essentials fából készült, fekete, 5 db - Vállfa Típusok
4,8 48×
Siguro Essentials fából készült, fekete, 5 db
Vállfa - tanúsítvánnyal ellátott eukaliptuszfából, teherbírás: 5 kg, forgó fém horog, nadrágtartó rőd, méretek: 230 x 12 x 445 mm, tömeg: 110 g - Ár több darab vásárlása esetén 440,30 Ft/db
Szuper ár
2 200 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 27.
Termékkód: SGRHG102
Siguro Kids Essentials fa, fehér, 5 db - Vállfa Típusok
4,7 18×
Siguro Kids Essentials fa, fehér, 5 db
Vállfa - tanúsított eukaliptuszfából, gyermekméret, terhelhetőség 5 kg, forgó fémhorog, nadrágtartó rúd, mérete 195 x 12 x 305 mm, súly 80 g - Ár több darab vásárlása esetén 457,30 Ft/db
Szuper ár
2 290 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SGRHGK201

Vállfák

Vállfák

A Vállfák kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vállfák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vállfák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vállfák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vállfák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ