AD květen univerzal Shop roku

Vízködösítő készlet 7,5m

Termékkatalógus
Vízködösítő készlet 7,5m
4,5 17 értékelés
Permetező frissítő készlet - 7,5 m hosszú tömlő, csökkenti a vízfogyasztást 80-ig, ideális még alacsony víznyomás esetén is
Kód:  ROUND030 Termékszám:  TY9405B Gyártó honlapja:

Vízködösítő készlet 7,5m

Kényeztesse magát egy hűvös, forró nyári napon ezzel a vízpára permetezővel. Ez egy mikro-jet rendszer, amelyet bárhová telepíthetsz. A pergola, kerti pavilon vagy napernyő alatt, az erkélyen, a teraszon, de az üvegházban vagy az istállóban is. A vízköd segítségével akár 10 fokkal is csökkenthető az érzékelt hőmérséklet. Könnyen telepíthető, és szinte bárki megteheti, mindössze egy olló és egy kalapács szükséges hozzá. A vízköd ködcsőhöz vagy közvetlenül egy vízcsaphoz csatlakoztatható.

Főbb jellemzők Sprayer Víz köd 7,5 méter

  • Kiváló felüdülés a meleg nyári napokon
  • A helyiség rövid távú hűtése akár 10° C-al alacsonyabb hőmérsékletre
  • Erkélyeken, pergolákon, napernyőkön, teraszokon és üvegházakban történő használatra
  • Egyszerű telepítés
  • Közvetlen csatlakozás a tömlőhöz vagy érintéshez
  • Vízfogyasztása óránként 8-10 liter

Mi a vízpárásító?

Ez egy sor mikro-fúvókák, amelyek szabadon felszerelhetők az ülőhelyek körül. A háziállatok és az istállók mellett is használható. Alkalmas olyan trópusi üvegházakban is, ahol a növények magas hőmérsékletet és páratartalmat igényelnek. A telepítés nagyon gyors és egyszerű.

A permetező telepítése

Csak olló vagy kalapács szükséges hozzá. Az alap a fúvóka távolságának mérése. Ezt a csatlakozó tömlők hossza határozza meg. Húzd meg a csövet, és csatlakoztasd az egyik végdugót a tömlőhöz vagy közvetlenül a vízcsaphoz. A csatlakozó tartalmaz egy szűrőt, amely megakadályozza a fúvóka szennyeződését. Ezért a csatlakozás csak tiszta ivóvízhez használható. A húzóanyák meghúzása csak kézzel történik, nincsenek szerszámok. A szükséges távolságon keresztül csatlakoztasd az első fúvókát, és szükség szerint indítsd el a szükséges számú fúvókát. A tömörfa aljzatra szereld fel a tömlőt egy szögletes klippel, ha napernyőre vagy vászontetőre szereled, használj gyorskioldó kapcsot. Utolsó részletként egy fúvókát egy dugaszolóaljzat segítségével telepíthetsz, így már nem lehet másik részt csatlakoztatni.

Csomag tartalma:

  • tömlő 5 × 8 mm, O1 cm - hossz 7,5 m
  • sárgaréz fúvókák 5 db, 1 db vége
  • lógó klipek 5 db
  • pin adapter és tömítés

Figyelmeztetés:
Nem alkalmas a nedvesség hatásának kitett felületek fölé és a csúszós padló felett, pl. csempe, kő !!!




Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodní mlha set 7.5m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vodná hmla, súprava, 7,5 m.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ