Shop roku 30 dnů na vrácení

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
4,6 5 értékelés
Légtisztító - 600 m3/óra légtisztító teljesítmény, 70 W fogyasztás, max. 200 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 64 dB(A) maximális zajszint, 34,1 dB(A) minimális zajszint, hepa szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és automatikus üzemmód
Kód:  XIAMI118 Termékszám:  28601 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

A jól ismert Xiaomi légtisztító kellemes levegőt hoz létre a gyermekek és a légzési nehézségekkel küzdők részére. Ez a szenzációs, hordozható készülék tökéletesen megfelel a max. 200 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A lenyűgöző légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez az eszköz akár 600 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A megbízható Xiaomi levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA szűrő, amely pillanatok alatt megfogja a baktériumok és allergének közel 100%-át.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H levegőtisztító főbb tulajdonságai

  • A népszerű Xiaomi légtisztító 200 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • Maximális zajszint: 64 dB(A), minimális zaj: 34,1 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 600 m3/óra

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H légtisztító fontos funkciói

A korszerű Xiaomi légtisztító mindig felméri a környező klíma állapotát és annak alapján dönt arról, hogy kell-e javítani rajta. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, azaz saját elvárásaidnak megfelelően adhatod meg a működési időt. A teljesítményt egyszerűen állíthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A minőségi Xiaomi készüléket csendes módra is át lehet állítani, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Ezenfelül automata üzemmódban is használható, vagyis a készülék maga a levegő állapotának analizálása alapján testre szabja a teljesítményt. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
70 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
200 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
70 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
200 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
34,1 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző, Távirányító Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier Pro H.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ