A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1

Termékkatalógus
Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1
Széf - falba, külső mérete: 20cm × 48cm × 35cm, tömege: 13,7 kg, szín: fekete, zár: elektronický na kód
59 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  YALE19098 Termékszám:  AA001353 Gyártó honlapja:
Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 59 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. A biztonság fokozása érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A beépített LCD kijelző fokozza a felhasználó kényelmét. Az egyrétegű falszerkezet elejét veszi az oldalról történő behatolásnak a széfbe. A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 alapvető paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű konstrukcióval bír
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Űrtartalom: 26,9 l

A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 a kisebb széfek kategóriájába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 20 × 48 × 35 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 19,2 × 47,5 × 29,5 cm. A(z) YALE márkájú széf tömege 13,7 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 26,9 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ