A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ZIAJA Sun napvédő krém SPF 30 hidratáló, 170 ml

Termékkatalógus
ZIAJA Sun napvédő krém SPF 30 hidratáló, 170 ml
5 2 értékelés
Naptej - 30 védőfaktoros, kisbabák részére, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, gyerekek számára, dermo kozmetikum, 170 ml-es - 16 411,76 Ft/1 l
Kód:  OPA360 Termékszám:  5901887040453 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZIAJA Sun napvédő krém SPF 30 hidratáló, 170 ml Megszűnt

ZIAJA Sun napvédő krém SPF 30 hidratáló, 170 ml

A ZIAJA fényvédővel gondtalanul élvezheted minden nyári tevékenységedet, és nyugodtan tartózkodhatsz a napon. A tej magas védelmet nyújt az UVB és az UVA sugárzás ellen. Táplálja, mélyen hidratálja és védi a bőrt. Megakadályozza az irritációt, és biztonságot garantál az anyajegyek és a sérülések számára is. Vízálló tulajdonságának köszönhetően a Sun naptej alkalmas úszómedencék mellé vagy a tengerpartra is. A praktikus permetezős kiszerelés pedig nagyon könnyű, kényelmes és gyors alkalmazást garantál. 

A ZIAJA Sun hidratáló napvédő fényvédő SPF 30, 170 ml főbb jellemzői

  • Napvédő krém a biztonságos napozáshoz 
  • Táplálja, mélyen hidratálja és védi a bőrt
  • A naptej panthenolt, nátrium-laktátot és E-vitamint tartalmaz
  • Védi az anyajegyeket és a bőrsérüléseket is
  • A ZIAJA Sun vízálló 
  • Gyermekek részére 3 éves kortól ajánlott 

Alkalmazás: 
A napozás előtt 15 perccel kenj fel nagyobb mennyiségű napvédőt a napfénynek kitett testrészelre. Ismételd meg a folyamatot napozás közben. Kerüld a termék érintkezését a szemmel és a ruházattal. A túlzott napozás egészségügyi kockázatokat okozhat. 

Összetétel: 
Aqua (Water), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ceteareth-20, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Dimethicone, Glycerin, Polyurethane-35, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Steareth-2, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Xanthan Gum, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Geraniol, Sodium Hydroxide.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
170 ml Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Pigmentfoltokra Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek, Gyerekeknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZIAJA Sun napvédő krém SPF 30 hidratáló, 170 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Sun Mléko na opalování ve spreji SPF 30 hydratační 170 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZIAJA Sun Mlieko na opaľovanie v spreji SPF 30 hydratačné 170 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ