Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BARRIER Grand Neo fekete

Termékkatalógus
BARRIER Grand Neo fekete
5 2 értékelés
Vízszűrő kancsó - 4,2 literes tartály, 2 liter szűrt víz, 1 Standard szűrőbetét (6 fokozatú szűrés), szűrőbetét élettartama 350 liter szűrése, vagy legfeljebb három hónap, mosogatógépben mosható, négyféle típusú csere szűrő különféle típusú vízhez
Kód:  BARI007 Termékszám:  47001900 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BARRIER Grand Neo fekete

Szeretnél pénzt és energiát spórolni a palackozott vízen? Akkor a BARRIER vízszűrő kancsó a megfelelő választás számodra. A népszerű modell a fejlett design-nak és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik mindkét kézben. A fedélen elhelyezett mutató jelzi, hogy mikor kell kicserélni a szűrőt. A csomag tartalmaz egy hagyományos szűrőbetétet. Ezen kívül a hagyományos mellett további 4 szűrőtípus közül választhatsz, különféle víz előállításához.

Legfontosabb jellemzők

  • Tesztelt és tanúsított termék
  • Parton csere jelző
  • Praktikus kialakítás
  • Egy hagyományos szűrőbetétet tartalmaz
  • Egyszerűen kicserélhető szűrőbetét
  • Szűrőbetét élettartama 350 liter víz megszűrése
  • Térfogat: 4,2 l

Tanúsított termék

A terméket az NSF / ANSI 42 Water Quality Association vizsgálta és tanúsította a benne előállított víz klórtartalma, íze és szaga szempontjából. A termék által előállított víz kadmium-, réz- és higanytartalma megfelel az NSF / ANSI 53 szabványnak, az ólomtartalma pedig megfelel az NSF / ANSI 372 biztonsági előírásnak. A kancsó magas minőségű, BPA-mentes ivóvizet állít elő. 

Praktikus kialakítás

A tölcsér úgy van kialakítva, hogy a szűrt vízbe ne kerülhessen szennyeződés. A különleges kialakítás megakadályozza, hogy a fedél leessen. A tölcsér automatikusan kinyílik, amikor a kancsót megdöntöd.  A szűrőbetétek egyszerűen becsavarozhatóak, élettartamuk kb 350 liter víz szűrése, vagy legfeljebb 3 hónap. A kancsó mosogatógépben mosható legfeljebb 40 ° C-on.

Paraméterek

Össztérfogat: 4,2 l
Szűrt víz térfogata: 2 l
Méretek: 28 × 14 × 26 cm
Tömeg: 0.76 kg
Szűrőbetét élettartama: 350 liter szűrt víz (max. 3 hónap)

Paraméterek

Teljes térfogat
4,2 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2 l Kész!

Szűrőkanna

Teljes térfogat
4,2 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BARRIER Grand Neo fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BARRIER Grand Neo černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BARRIER Grand Neo čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BARRIER Grand Neo schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BARRIER Grand Neo schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ