Shop roku Akvizice ApF HU

ZEPP érzékelős BASEBALL labda

Termékkatalógus
ZEPP érzékelős BASEBALL labda
Érzékelő - Baseball ütéselemző, az ütés nyomon követése és mérése, Bluetooth kompatibilis, iOS
Kód:  FTBA009k
ZEPP érzékelős BASEBALL labda Megszűnt

ZEPP érzékelős BASEBALL labda

A Baseball és softball olyan játékok, amelyeknél minden apró részletet megválaszthat. Ha ismeri ezeket, akkor fejlesztheti a képességeit hogy a versenytársai előtt járjon. A Zepp érzékelő egy olyan eszköz, amely az Android vagy iOS alkalmazással megmutatja, hogyan javíthat az ütésein, hogy meglepje saját környezetét a továbbfejlesztett teljesítményével. Ez a forradalmi technológia áttörést jelenthet az edzések terén, emellett alkalmazása igen egyszerű, amely megkönnyíti a fejlődését.

Az érzékelő funkciói:

  • A technikájának 3D-s elemzése
  • Méri az ütése sebességét is
  • Méri a kéz sebességét
  • Lendítési idő mérése
  • Dobás szögének kiszámítása
  • Függőleges szög kiszámítása
  • Az elemzés megtekintése videón

Megkapja az adatokat is a méréshez

Több, mint 90. 000 adatot kaphat már heti 30 dobással is, amely értékelés információt nyújt arról, hogy mit csinál jól a dobás során, illetve arról is, hogy mire kell figyelnie a jövőben. Az érzékelő tippeket és gyakorlatokat is biztosíthat a technikájának további javítására. Egy héten belül többet tanulhat ezzel a labdával, mint egyébként az egész szezonban.

Könnyen kezelhető, azonnali eredményekkel szolgál

Az érzékelő telepítése és beállítása szinte gyerekjáték. Csak tegye az érzékelőt az ütő tetejére, helyezze az érzékelőt pontosan a helyére és csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül az okostelefonhoz vagy tablethez. Ezután a készüléke kijelzőjén lehetősége lesz megtekinteni a felvételeket. Még a profi baseball vagy softball játékosok is meglepődnek az edzést támogató eszköz biztosította gyors eredményeken.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEPP BASEBALL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZEPP BASEBALL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BASEBALL ZEPP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BASEBALL ZEPP.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ