Battlefield 2042: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

Termékkatalógus

Battlefield 2042; wallpaper: cover

Battlefield 2042: Minden, amit tudunk

Különkiadás: • Szerző: Ondřej Zeman

Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.

Alza Magazin

A legújabb frissítések

(2021. 6.25.) A cikket kibővítettük a jövőbeli tartalmakról szóló résszel, a pályák listájával és a játékmódokkal, valamint néhány aktuális információval.


(2020.12.31.) A létrehozott cikk alapinformációkat, valamint a platformokkal és megjelenési dátummal kapcsolatos részleteket tartalmaz. A Battlefield 2042 játékmenetét és történetét ismerteti.

Battlefield 2042: Minden, amit tudunk – TARTALOM

Battlefield 2042: Alapinformációk

Az FPS Battlefield sorozat új képviselője a kiadó óriás Electronic Arts egyik sötét lovát képviseli, amely már régóta erre a márkára fogad. A Battlefield 2042 fejlesztésével az EA DICE foglalkozott, amely a Battlefield V, a Battlefield 1 és számos más, ehhez az IP-hez tartozó címet is jegyez. A Battlefield 2042 története várhatóan a harmadik világháborúra fog koncentrálni, ahol amerikai és orosz erők csapnak össze. Maga a kampány ezúttal nem lesz jelen a megjelenéskor. 

A korábbi Battlefield-címekhez hasonlóan a multiplayer mód áll a középpontban. Hatalmas csataterekre kell eljutnunk, ahol tökéletesen felfegyverzett gyalogság, légierő és természetesen nehézgépek csapnak össze. A hírek szerint számos hagyományos játékmódra számíthatunk, élükön a Conquest és a Breakthrought játékmódokkal, amelyek eddig soha nem látott méretű, akár 128 játékos számára épített pályákon zajlanak majd. A gameplay tekintetében a Battlefield 2042 nem sokban különbözhet elődeitől. A megjelenés dátuma október 22. PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik, valószínűleg magyar lokalizáció nélkül.

Battlefield 2042; screenshot: tornádó
A Battlefield 2042 egy nem túl távoli jövőbeli csatatérre kalauzol el minket.

Battlefield 2042: Recenzió, preview, játékélmény


Még nincsenek értékelések, előnézetek vagy játékélmény a Battlefield 2042-hez. Az első játékmenet-előzetes azonban már megjelent, így a játékmenetre fókuszáló fejezetünkben többet is elárulhatunk arról, hogyan működnek majd a szakemberek, hányat találunk majd a megjelenéskor, és még sok minden mást. Van egy multiplayer-orientált rész is, ahol a játékmódokról találsz információkat.

Battlefield 2042: Megjelenési dátum, platformok, kiadás


A Battlefield 2042 2021. október 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Lehetséges azonban, hogy a jelenlegi válság miatt a cím 2022-re csúszik. Jelenleg a játékot három kiadásban kínálják. A Standard kiadás mellett, amely tartalmazza a játékot és a digitális extrákat, létezik a Gold kiadás is, amely néhány nappal a megjelenés előtt beküld Téged a játékba, és egy egyéves bérletet is ad, amely négy új specialistát, négy csatajegyet és három epikus skin csomagot tartalmaz.

A legnagyobb rajongók számára a Battlefield 2042 az Ultimate kiadást kínálja, amely nagyon hasonlít a Gold kiadásra, azzal a különbséggel, hogy a további skinek, az Early Access és a Year 1 Pass mellett egy hivatalos digitális művészeti könyvet és egy exkluzív digitális soundtracket is tartalmaz. Mindegyik verzióban lehetőséged lesz részt venni egy kiadás előtti nyílt bétatesztben, ha előrendeled a játékot.

Battlefield 2042: Történet


A Battlefield 2042 története a nem túl távoli jövőben játszódik. Pontosabban 2042-ben, amikor a Föld már nem az a bolygó, mint ami a mi időnkben volt. Az emberiséget kiszámíthatatlan időjárás, éhínség és vízhiány sújtja, ami a világ legtöbb nemzetének összeomlásához vezet. A társadalomra nehezedő nyomást fokozza, hogy az USA és Oroszország fej-fej mellett halad. A világ többi része természetesen nem maradhat ki a harcból, így a független csoportok képviselői előbb az egyik, majd a másik oldalhoz csatlakoznak.

Battlefield 2042 Hivatalos bemutatkozó trailer

A Battlefield 2042-ben az USA és Oroszország közötti konfliktus az egész világon zajlik majd.

forrás: EA Dice

Te leszel az egyik szakember, aki eltökélten harcolni fog a gyermekei jobb jövőjéért. Míg a Battlefield-sorozat más részeiben szívbemarkoló történeteken mehettünk keresztül konkrét karakterek bőrébe bújva, addig a Battlefield 2042-ben az előzetes információk szerint nem lesz sztorikampány. Így mindenki megtapasztalja majd a saját személyes történetét a multiplayer keretei között.

Battlefield 2042: Gameplay


A Battlefield sorozatot már régóta FPS-ként mutatják be. A Battlefield 2042-ben azonban nem található meg a négy osztály koncepciója, amely már évek óta létezik. Ehelyett a fejlesztők elkészítették a Specialist formátumot, amely a megjelenéskor összesen tíz egyedi karaktert kínál majd, lényegében felváltva az eredeti rendszert, de nem térve el tőle teljesen. Minden egyes karakter állítólag egyedi felszereléssel, passzív bónuszokkal és képességekkel rendelkezik majd. Bizonyos mértékig mondhatnánk, hogy a Battlefield 2042 ebben a tekintetben közel áll majd mondjuk a Rainbow Six: Siege operátoraihoz, ahol minden harcos egyedi, majd rajtad múlik, hogyan kombinálod őket a csapatodon belül.

Hogy milyen formában és pontosan milyen alapfelszereléssel fognak rendelkezni, az még bizonytalan, de a NATO és Oroszország által használt, kissé korszerűsített haditechnikai eszközökre számíthatunk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy biztosan számíthatunk támadó puskákra, pisztolyokra, géppisztolyokra, könnyű géppuskákra, mesterlövészpuskákra, robotokra, drónokra és nehezebb felszerelésekre. A pusztítás minden egyes eszköze testre szabható lesz, optikák, hangtompítók és egyéb elemek széles választékával, amelyeket az esemény során bármikor ki lehet cserélni.

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer

A Battlefield 2042 első gameplay felvételei arra engednek következtetni, hogy a Battlefield 3 vagy 4 formátumához hasonló címet kapunk.

forrás: EA Dice

Valószínűleg elsősorban akkor fogsz felszerelést váltani, amikor a térképek között mozogsz. Ugyanis összesen hét különböző helyszínen harcolhatsz. Ha szeretnéd megnézni a Battlefield 2042 jelenlegi térképlistáját, nézd meg a nekik szentelt fejezetet.

Battlefield 2042: Specialisták


A Battlefield 2042 megjelenésekor összesen tíz specialista lesz, akik különleges képességekkel és felszereléssel rendelkeznek majd, hogy megkülönböztessék őket a többi operátortól. Tudj meg többet az eddig bemutatott karakterekről az alábbiakban.

Maria Falck – medikus

Mi is lenne a Battlefield-del orvos nélkül. A Battlefield 2042-ben ezt a szerepet Maria Falck tölti be, aki egy orvosi pisztollyal különböző típusú nyilakat lő ki, attól függően, hogy kire céloz vele. Itt mindenki képes lesz játékosokat felvenni, de ha Te megmented egy csapattársadat, akkor teljes egészséget kap, és ez az, ami számít. A csapat számára ez a hősnő kétségtelenül nélkülözhetetlen taggá válik.

Battlefield 2042; screenshot: Maria Falck

Webster Mackay – univerzális

Webster hagyományos katona, annak minden velejárójával együtt. A csáklya birtoklása lehetővé teszi számára, hogy másoknál kicsit gyorsabban mozogjon a csatatéren, valamint hozzáférést biztosít számára néhány egyébként megközelíthetetlen pozícióhoz. A mozgékonyság összességében is az előnye, mivel a második specialitása erre irányul. Nevezetesen, amint leengedi a célkeresztet, valamivel mozgékonyabb, mint mások. Ha a sebességről van szó, ez az operátor a legkézenfekvőbb választás.

Battlefield 2042; screenshot: Webster Mackay

Pyotr "Boris" Guskovsky – technikus

Pyotr egy orosz mérnök, aki nagyon szeretne boldogulni ebben a zord világban. Ennek a specialistának az elsődleges játéka az SG-36 automata torony, amely azonnal megjelöli és megtámadja az ellenséget. Összességében ez a fickó sok technikai munkát céloz meg, így még a második képessége is alapvetően a tornyok körül forog önmagában. Ő egy olyan hős, aki képes vigyázni másokra.

Battlefield 2042; screenshot: Pyotr Boris Guskovsky

Wikus "Casper" Van Daele – mesterlövész

Wikus egy magányos mesterlövész, akit nem könnyű megtalálni és főleg nem könnyű levadászni a felszerelésének köszönhetően. A fő aduászának egy felderítő drónnak kellene lennie, amely látótávolságban megjelöli a célpontokat, és EMP-robbanásokkal megzavarja őket. A második dolog, amire számít, egy mozgásérzékelő, amely mindenkor figyelmezteti őt a közeledő ellenfelekre. Egyszerű és nagyszerű, egy olyan karakter, aki könnyedén tud egyedül vadászni.

Battlefield 2042; Wikus Casper Van Daele

Battlefield 2042: Multiplayer


A Battlefield 2042 multilayer módját semmiképpen sem szabad kihagyni. A csaták terjedelme azonban attól függően változik, hogy milyen eszközön játszol. A PC és a next-gen konzolok (PS5, Xbox Series X/S) tulajdonosai igazán kiterjedt összecsapásoknak nézhetnek elébe, akár 128 játékos is küzdhet egymással, ami lélegzetelállító. PS4-en és Xbox One-on a Battlefield-sorozat rajongóinak be kell érniük a status quo-val, így csak 64-en fognak 32 fős csapatokban harcolni a csatatéren. Arról, hogy milyen játékmódokban versenyezhetnek majd, alább találsz további információkat.

Battlefield 2042; screenshot: invázió
A Battlefield 2042-ben egyedül, barátokkal vagy teljesen idegenekkel is akcióba lendülhetsz. A történet hiánya miatt azonban ezúttal nem fogod tudni offline élvezni.

Battlefield 2042: Játékmódok


Kezdetben négy játékmód lesz a Battlefield 2042 fő mozgatórugója. Néhány játékmód név szerint ismerős lesz, de a korábbi részekből származó alternatívák nagyrészt itt kerülnek a helyükre, ahogy azt az egyes játékmódok leírásaiból megtudhatod.

Conquest (=Hódítás)

A Battlefieldet valószínűleg senki sem tudja elképzelni Conquest játékmód nélkül. Így nem nagy meglepetés, hogy ez az egyik első mód, amit a Battlefield 2042 készítői megmutattak nekünk. Ebben az ikonikus, ellenőrzőpontok körül forgó homokketrecben csatázunk. Az újdonságot az jelentené, hogy a pozíciók már nem statikusak, hanem aktiválhatók lesznek, így a csaták dinamikusabbá válnak.

Battlefield 2042; screenshot: felhőkarcoló

Breakthrough (=Áttörés)

A Breakthrough egy másik játékmód, amit a Battlefield 2042 sem hagyhatott ki. Ismét két oldalt fogunk kapni. Az egyiknek támadnia kell, a másiknak pedig védekeznie. A nagyobb számú játékosnak és különösen a pályák méretének köszönhetően sokkal intenzívebb élményt kell nyújtania, mint korábban. Emellett a taktikusok is kijátszhatják, így több taktikai lehetőség áll majd rendelkezésükre.

Battlefield 2042; screenshot: helikopter

Hazard Zone (=Veszélyzóna)

A Hazard Zone módban állítólag minden benne van, ami a Battlefield szó hallatán eszedbe jut. Azonban sok szempontból másnak kell lennie, mint a többi játékmódnak, és ami a legfontosabb, modernebbnek kell lennie. Azonban az, hogy hogyan fog működni, és hogy végül mit tesz majd elérhetővé számunkra, csak az elkövetkező hetekben vagy hónapokban derül ki, amikor a Battlefield 2042 bemutatóin többet is elárulnak majd róla.

Még nem mutatták be

A Battlefield 2042 utolsó játékmódját még nem mutatták be a fejlesztők. Viszont valami látványosra számíthatunk, hiszen még mindig hiányzik egy kicsit a Grand Operations mód alternatívája, ami a sorozat legutóbbi képviselőinek mozgatórugója volt. A részleteket a július 22-én megrendezésre kerülő EA Play-en tudhatjuk meg.

Battlefield 2042: Térképek


A Battlefield 2042 kezdeti pályakínálatát hét helyszín alkotja majd, amelyeket úgy terveztek, hogy a játékosokat főleg az általuk kínált lehetőségekkel és méretükkel ejtsék ámulatba. Ezek valóban hatalmas célpontok lesznek, amelyek alakját a játékosok és a természet egyaránt meghatározza, és arra kényszerít, hogy menet közben változtasd meg a stratégiádat. A térképek részletes áttekintése az alábbiakban található.

Orbitális

Az első leleplezett pálya az Orbital volt, amely Francia Guyanába visz, ahol versenyfutásba kezdesz az idővel és az ellenséggel, akik a rakétaindító állomás közelében harcolnak ellened. A közelgő vihar nagy szerepet fog játszani, ami arra kényszeríthet, hogy pillanatok alatt helyezd át magadat a felhőkből a földre és fordítva.

Battlefield 2042; screenshot: Orbital

Hourglass (=Homokóra)

A második úticél a Hourglass, amely a sivatagtól söpört Dohában, Katarban található. Itt mindenki fő ellenségei állítólag a hatalmas homokviharok, amelyek elveszik a jelenlévőktől a természetes világosságot, és nagymértékben csökkentik a látási viszonyokat. Ennek a térképnek döntő eleme a homokok közé telepített konvoj ellenőrzése.

Battlefield 2042; screenshot: sivatag

Kaleidoszkóp

A Kaleidoscope harmadik csataterén Songdu futurisztikus metropoliszába küld, ahol nemcsak a földön, hanem a mindenütt jelenlévő felhőkarcolókon is meg kell küzdened az ellenséggel. Ennek a helyszínnek a nagy vonzereje az épületek közötti drótkötélpálya, amely lehetővé teszi a gyors közlekedést az épületek között.

Battlefield 2042; screenshot: Kaleidoscope

Manifesztum

A Battlefield 2042 negyedik csataterét egy Szingapúr déli partjainál található sziget adja majd. Az egész célpont egy hatalmas konténerekből álló labirintus, amelyek között az életedért küzdesz. A játékban azonban állítólag tornádók is lesznek, amelyekkel a játékosoknak vigyázniuk kell majd.

Battlefield 2042; screenshot: Manifest

Discarded (=Elvetett)

Az ötödik bemutatott háborús helyszín a Discarded, amely Indiába visz minket a partra mosott óriáshajók roncsaihoz. Ezek lényegében a harcok középpontjává válnak. Miközben harcolsz, nem szabad teljesen elveszítened a koncentrációt, mert halálos viharok is fenyegetnek.

Battlefield 2042; screenshot: Discarded

Breakaway (=Elszakadás)

Az utolsó előtti Breakaway térkép, amely az Antarktiszon játszódik, állítólag az egyik igazán dinamikus térkép lesz. Nagy szerepet kell játszania a mindenütt jelenlévő üzemanyagnak, amely a befagyott stratégiai pozíciókat tűzzel és halállal teli helyekké változtatja. Szerezz előnyt a silók és tankok elpusztításával, hogy segítsd stabil akadályok létrehozását az ellenséggel szemben, akiknek az útját a soha nem szűnő tűz állja el.

Battlefield 2042; screenshot: Breakaway

Renewal (=Megújulás)

Az utolsó hely, ahová ellátogatsz, a Renewal, amely az egyiptomi sivatagban játszódik, ahol egy gigantikus fal, amely a gazdag mezőgazdasági területeket védi az ellenséges támadásoktól, válik az uralkodóvá. A körülmények itt szélsőségesek lesznek, ezért mindenre fel kell készülni. A védőfal azonban azért van, hogy téged is megvédjen. Csak koncentrálj körülötte, és erősítsd meg kellőképpen a pozíciódat.

Battlefield 2042; screenshot: ugrás

Battlefield 2042: Live service


Bár a Battlefield V élő szolgáltatásának a közösség nem örült túlságosan, az Electronic Arts úgy döntött, hogy a Battlefield 2042 esetében is ezt az utat választja. A játék története várhatóan bővülni fog a szezonok segítségével, amelyekhez a játékosok ingyenesen férhetnek majd hozzá. A Call of Duty: Black Ops Cold War-hoz hasonlóan azonban lesznek fizetős csatajegyek is. Az első év során a játék összesen négy évszakot kap, amelyek négy csatajegyet, négy specialistát és rengeteg más tartalmat jelentenek, amelyekre az elkövetkező hónapokban derül majd fény.

Battlefield 2042: Magyar nyelv, magyar lokalizáció


Jelenleg nincs információnk arról, hogy a Battlefield 2042 lenne magyar nyelven. Hivatalosan azonban valószínűleg nem fogjuk látni, mivel a Battlefield márka egyik legutóbbi képviselője sem volt olyan szerencsés, hogy az Electronic Arts finanszírozza számára a lokalizációt. Elméletileg lehetséges, hogy valamelyik közösségi fordítócsoportra számíthatunk a fordítás elvégzésében, de nem fogadnánk rá nagy összegekben.

Battlefield 2042: Videók, trailerek, screenshotok


Ebben a részben az Electronic Arts által a Battlefield 2042-hez kiadott összes fontosabb videót, trailert és screenshotot megtalálod.

Hivatalos screenshotok és képek, galéria

Battlefield 2042; screenshot: járművek Battlefield 2042; screenshot: tank


forrás: EA Dice

(2021. 6.13.): Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer

forrás: EA Dice

(9. 6. 2021): Battlefield 2042 Official Reveal Trailer

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer

forrás: EA Dice

Battlefield 2042: Hardver igények PC esetében


Hivatalos hardverkövetelmények jelenleg nem állnak rendelkezésre.


Minimális HW igények Ajánlott HW igények
Operációs rendszer be lesz jelentve be lesz jelentve
Processzor be lesz jelentve be lesz jelentve
Grafikus kártya be lesz jelentve be lesz jelentve
DirectX be lesz jelentve be lesz jelentve
Operatív memória be lesz jelentve be lesz jelentve
Merevlemez be lesz jelentve be lesz jelentve


Jelenleg tehát ennyi releváns információnk van a Battlefield 2042-ről. Ezt a különkiadást rendszeresen frissítjük, amint új részletek derülnek ki, és nem csak hivatalos forrásokból.

• Források: twinfinite.net, reddit.comElectronic Arts


3,9 11×
Battlefield 2042
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-re a szélsőséges klímatikus jelenségek és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen megváltoztatják a globális erőviszonyokat. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén állnak, miközben a mindenféle hátterű háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket a Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért egy eddig nem látott hadszíntéren.
7 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1323
3,0
Battlefield 2042 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn.
6 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0097
3,8
Battlefield 2042 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn.
9 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1134
3,8
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -9 %
1 990 Ft 2 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
5,0
Battlefield 2042 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális megoszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
Leárazás -9 %
3 990 Ft 4 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0065
Battlefield 2042: Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrásokért zajló konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális eloszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
33 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1815
Battlefield 2042: 1100 BFC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
4 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1972
Battlefield 2042: 5000 BFC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
17 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1970
Battlefield 2042: 13000 BFC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
40 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1970b
Battlefield 2042: 2400 BFC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
9 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1971
Battlefield V: Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
39 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0856
Battlefield V - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
30 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0855
5,0
Battlefield V - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció és lövöldözős
9 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005070
4,6 16×
Call of Duty: Modern Warfare II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget; szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0250std
4,4 10×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
4,7 43×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék Single player és Multiplayer módokat is kínál. Játék közben találkozhatunk pl. Price kapitánnyal is.
11 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX638
5,0
Halo Infinite - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
25 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1563
5,0
Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0037
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ