Shop roku Akvizice ApF HU

BE-17 BN500

Termékkatalógus
BE-17 BN500
Tisztítókészlet - ionizáló, fűtés az intenzív tisztításért, az arc hidratálása és mély masszázsa, 3 üzemmód és akár 12 programkombináció, microUSB töltő kábellel, 1x BN500 csomag, 2x rögzítő gyűrű arctisztító párnának, 1x micro USB töltőkábel
Kód:  BE005 Termékszám:  BN500

BE-17 BN500

Tápláló kezelések a bőrnek egy szempillantás alatt

Nincs időd szépségszalonba járni, de a lehető legjobb gondját szeretnéd viselni a bőrödnek? A BE-17 BN500 tisztító készlet elhozza otthonodba a szépségszalonok hangulatát. A három az egyben kombinált készülék intenzív tisztítást biztosít a melegítésnek, a hidratálásnak és a mély arcmasszázsnak köszönhetően. Heti két alkalommal egy három perces kezeléstől máris a tiszta, makulátlan bőr csodálatos érzését tapasztalhatod meg.


Az arctisztítás egyszerűbb, mint valaha

A mellékelt gyűrű segítségével csatlakoztasd az arctisztító párnát a készülékhez és vidd fel a párnára a szokásos napi használatú tonikodat. Ezután nyomd meg a gombot és válassz a kétféle intenzitású tisztító program közül és a BN500 a pozitív töltésnek közönhetően eltávolítja a felesleges faggyút, szennyeződéseket és elhalt hámsejteket a bőrödről.


Mélyen tisztítja a bőrt

Ionizációs terápia

Feszesíti a bőrt

Hő masszázs


Az elhalt hámsejtek és lógó arcizmok ideje lejárt

A következő lépés az arckrém vagy esszencia felvitele. A negatív töltésű ionok ebben a módban optimalizálják a bőr hámsejtjeinek tápanyag-felvételét.

A kezelés utolsó lépése a hatékony galván masszázs, amely stimulálja a bőr alatti rétegekben elhelyezkedő arcizmokat, hogy újra gyönyörűen rugalmassá és feszessé váljanak.


Kivételes ergonómikus design

A készülék elegáns, a hattyú alakja által inspirált formával rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy egy kézzel is kényelmesen tartsd. Könnyű kezelése LEDekkel és egy microUSB csatlakozóval egészül ki, amellyel feltöltheted a belső akkumulátort.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BE-17 BN500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BE-17 BN500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BE-17 BN500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BE-17 BN500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BE-17 BN500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ