Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Be quiet! SILENT LOOP 280mm

Termékkatalógus
Be quiet! SILENT LOOP 280mm
4,0 1 értékelés
Ventilátor - teljes zárt szett, foglalatok: LGA 775/1150/1151/1155/1156/1366/2011 (-3) / AM2 (+) / AM3 (+) / AM4 / FM1 / FM2 (+), 2 db 140 mm-es ventilátor, vízpumpa 2200 fordulat/perc
Kód:  BW003 Termékszám:  BW003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Be quiet! SILENT LOOP 280mm

Hozd el a számítógéped számára a lehető legjobb hűtési rendszert a SILENT LOOP All in One szettel. A réz radiátor a két 140 mm-es ventilátorral közösen effektív hűtési teljesítményt nyújtanak, hogy te képes legyél kihozni a processzorodból a maximális teljesítményt. Ezzel a hűtővel könnyedén túlhajthatod a processzorodat, így még jobb teljesítményre tehetsz szert. További előnye a széleskörű kompatibilitása AMD és Intel foglalatokkal.

Kiemelt jellemzők

  • Teljes vízhűtési szett
  • Innovatív szivattyú rendszer
  • Különlegesen halk működés
  • Két 140 mm PWM ventilátor
  • AMD és Intel foglalatokkal kompatibilis

Egyszerűen csendes

A berendezés elsősorban a halk működésével dicsekedhet, ezzel is elősegítve a játékok teljes átélését. Az innovatívan különválasztott szivattyúnak köszönhetően minimális vibrációval rendelkezik, így valóban csendesen képes működni. A két Wings 140 mm PWM ventilátor (fordulatszám szabályozással) optimalizálja a levegő áramlását, így egyensúlyt teremt a teljesítmény és a nyugalom között. Az egyedülálló lapát konstrukciónak és a minőségi csapágynak köszönhetően csendes és hosszú működésre számíthatsz.

Kiváló teljesítmény kiváló gépekhez

A réz radiátor tökéletesen elvezeti és leadja a hőt, így a legmagasabb hűtési teljesítmény érhető el. A processzorral érintkező felület nikkel bevonattal rendelkezik, a könnyű termopaszta alkalmazáshoz. A nagy TDP értéknek köszönhetően ideális akár processzorok túlhajtására is fejlett rendszerekben.

Könnyű beszerelés

A hajlékony csöveknek köszönhetően a hűtő beszerelése gyerekjáték lesz. A megfelelő méretű hőcserélőnek hála bármilyen memóriamodult tudsz használni. A csomagban mindent megtalálsz a számítógépházba való beszereléshez.

A csomag tartalma:

  • Be quiet! SILENT LOOP 280mm vízhűtési szett
  • Hővezető paszta
  • Intel és AMD szerelőszett
  • Használati útmutató

Kompatibilitás:
Intel: LGA 775 / 1150 / 1151 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011(-3)
AMD: AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+)

 
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Be quiet! SILENT LOOP 280mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Be quiet! SILENT LOOP 280mm . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Be quiet! SILENT LOOP 280mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Be quiet! SILENT LOOP 280mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Be quiet! SILENT LOOP 280mm.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ