Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats by Dr. Dre Solo 2 rózsaszín

Termékkatalógus
Beats by Dr. Dre Solo 2 rózsaszín
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató összecsukható, kompakt On Ear kialakítás, egy mikrofon, titán szerkezetek átalakítók
Kód:  MON301l83 Termékszám:  MHBH2ZM/A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats by Dr. Dre Solo 2 rózsaszín

Hagyja magát a luxus

Legnépszerűbb Beats fejhallgató teljesen átalakították, kívül és belül. A továbbfejlesztett akusztikai modell Solo 2 lehetővé teszi, hogy úgy érzi, a zene egy szélesebb körű hang és nagyobb egyértelműség. Aerodinamikai, könnyű és tartós, kompakt fejhallgató kényelmesebb, mint valaha. Vigye magával a zenét bárhol az új Solo 2.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
tökéletes befejezés

tökéletes befejezés

Érezd az új típusú hang

Merülj érzelmi hangélményt. Solo 2 egy sokkal dinamikusabb és szélesebb spektrumú tisztaságú hang viszi közelebb, amit a művész akart hallani. Függetlenül attól, hogy mit hallgat, a Solo 2 fogja érezni nagyobb hanghűségért.

Vegye át az irányítást. A színben harmonizáló zsinór RemoteTalk kihagyhatja számokat, a hangerőt, és fogadja a hívásokat anélkül, hogy a kezét eszközök (kompatibilis iOS eszközök).


saját kényelmét

Minden kezdődik a központ a rugalmas fejpánt és folytatódik a fejhallgató keret, amely be van akasztva, mint még soha, így az új Solo 2 nagy komfortérzetet. A fülkagylók ergonómiailag formáltak, hogy illeszkedjen a kényelmes kialakítás, és ad egy hang a legjobb. Összefoglalva - egy első osztályú anyagból kagyló segít elvezetni a hőt, és minimalizálja a hangminőségért.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Lesz tökéletesen

Lesz tökéletesen


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Azt is tartalmaznak

Azt is tartalmaznak

aerodinamikai kialakítás

Solo 2 büszkélkedhet aerodinamikai esztétikai sima görbék és csavar nem látható. Fontos döntések terén a gépipar és az anyagválasztás teremtett még megbízhatóbb készülékek, amelyek rendelkeznek a még szélesebb körű alkalmazását. A könnyen összecsukható, ezek a prémium fejhallgató és készen állt az élet útközben.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats by Dr. Dre Solo 2 rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats by Dr.Dre Solo 2 růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats by Dr.Dre Solo 2 ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo 2 rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats by Dr. Dre Solo 2 rosa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ