AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Beats mixr piros

Termékkatalógus
Beats mixr piros
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - professzionális fejhallgató DJ-k számára / stúdió használathoz, nagyon rugalmas fejpánt, összehajtható fém fülkagylók, összecsukható mechanizmus, párnázott fej, amely tompítja a környező zajt, kettős bemeneti csatlakozó további fejhallgatók csatlakoztatásához, Control Talk hagvezérlés
Kód:  MON301p Termékszám:  MH6K2ZM/A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats mixr piros

A Monster Beats by Dr. Dre Mixr fejhallgató a megfelelő választás a klub rajongók és profi DJ-k számára. David Guetta, híres Dj és producerrel való közös kollaboráció eredménye a hihetetlenül tartós és kényelmes készülék. Nagyon rugalmas fejpánt, csuklós fém fülkagyló és kifinomult összecsukható mechanizmus jellemzi ezt a modellt.

A puha párnázottság  hatékonyan csökkenti a környezeti zajt, amely lehetővé teszi, hogy a kiváló hangminőséget és mély basszust maximálisan kiélvezhesse. Könnydén kifordíthatja a fülkagylókat, hogy hallja, mi történik Ön körül. Minden bizonnyal értékeli majd, hogy mindkét oldali fülkagylón található bemeneti csatlakozó a kábelnek, amely sokkal szélesebb körő, ezáltal kényelmesebb csatlakoztatási opciókat kínál a lejátszójához. A személyre szabható állítható fejpánt kialakításának köszönhetően minden felhasználónak könnyű és kényelmes viseletet ígér.

A sodrott 3,5 mm-es kábel mellett a csomagban Control Talk kábelt is talál. A fülhallgatóval kompatibilis készülékekkel, beleértve az iPhone-t is, tudja használni. Ezáltal válthat a zeneszámok közt, elérhető a szünet funkció, a hangerő-szabályozás, és hála a beépített mikrofonnak, mint egy hagyományos fejhallgató, hívás fogadására vagy hívás befejezésére is alkalmas, anélkül, hogymeg kellene érinteni a telefonját. Csatlakoztatása után egyszerűen használható.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats mixr piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Mixr, červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Mixr, červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Mixr, rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Mixr, rot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ