A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Beats Pill+ (PRODUCT) RED

Termékkatalógus
Beats Pill+ (PRODUCT) RED
Hangszóró - hordozható, vezeték nélküli, beépített Li-ion akkumulátor, mikrofon, handsfree, Bluetooth, 3,5 mm-es jack, töltés iPhone-ról is lehetséges, 12 óra üzemidő
Kód:  MON309w Termékszám:  ml4q2zm/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Pill+ (PRODUCT) RED


Nagyon kompakt hangszóró

A Beats Pill+ hordozható hangszóró célja, hogy kitöltse a termet kiváló minőségű, gazdag, tiszta és hangos hangokkal. Párosítsd ezt a csúcs hangszórót a telefonoddal, laptopoddal, tableteddel vagy egyéb eszközöddel, a Bluetooth technológia segítségével.

 Beats Pill+ černý
 

 Beats Pill+ černý
 

Minőségi készülék kompakt formában

A sztereó 2-utas aktív crossover rendszer optimális dinamikájú és tiszta hangot szolgáltat valamennyi zenei műfajban.


Stílusos külső

Egyszerű, intuitív és letisztult interfészére azonnal rákattansz. A lejátszás, leállítás, léptetés, vagy telefon vezérlés gombjai tökéletesen illeszkednek a designba, harmóniában a készülék közepén található Beats logóval

 Beats Pill+ černý
 

 Beats Pill+ černý
 

Kitartó készülék kompakt formában

Beats Pill+ egyetlen feltöltéssel akár 12 órán át bírja. A gyártó, igazodva az ügyfelek igényeihez, mellékelt egy Lightning kábelt is, amellyel 3 óra alatt feltölthetjük a hangszórót. Az akkumulátor állapotjelző segítségével teljes áttekintést kapunk az akkumulátor kapacitásáról.


Széles csatlakozókínálat

A nagyobb hangteljesítmény által élvezni fogod a kivételesen tiszta telefonhívásokat, amelyeket a hangszórón keresztül a barátaiddal is megoszthatsz. A beépített USB csatlakozó segítségével más eszközöket is tölthetsz, például mobiltelefonokat, tableteket vagy zenelejátszókat.

 Beats Pill+ černý
 

Legfontosabb jellemzők

  • kompakt kialakítás
  • Egyszerű párosítás Bluetooth-on keresztül
  • Az akkumulátor élettartama akár 12 óra
  • Beépített mikrofon
  • Más eszközök tölthetők vele
  • Mellékelt hálózati adapter, Lightning kábel és tok

(Product) RED

A (Product) RED hangszóró megvásárlásával az AIDS elleni küzdelmet támogatod. A befolyó összeggel tanácsadási, gyógyszer tesztelési és ellátási programokat segítesz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Pill+ (PRODUCT) RED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Pill+ (PRODUCT) RED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Pill + (PRODUCT) RED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schlägt Pill + (PRODUCT) RED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schlägt Pill + (PRODUCT) RED.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ