AlzaBoxy Q1 Shop roku

Beats Pill+ Turf Green

Termékkatalógus
Beats Pill+ Turf Green
Hangszóró - hordozható, vezeték nélküli, beépített Li-ion akkumulátor, mikrofon, handsfree, Bluetooth, 3,5 mm-es jack, a töltés iPhone-ról is lehetséges, akkumulátor élettartama legfeljebb 12 óra
Kód:  MON309y Termékszám:  MQ352ZM/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Pill+ Turf Green


Nagyon kompakt hangszóró

A Beats Pill + Turf Green hangszórót úgy tervezték, hogy gazdag, tiszta, hangos és magas minőségű hanggal töltse meg a helyiséget. Párosítsa ezt a kiváló hangszórót telefonjával, notebookjával, tabletjével, vagy más olyan eszközzel, amely támogatja a Bluetooth technológiát, és azonnal megkezdheti a zenelejátszást.

Bezdrátový reproduktor Beats Pill+ Turf Green
 

Bezdrátový reproduktor Beats Pill+ Turf Green
 

Minőségi készülék kompakt testben

A sztereó aktív kétutas crossover rendszer optimális hangzásteret hoz létre, így a hangtartomány dinamikussá válik, mely nagyszerű hangzást eredményez minden zenei műfajnál. 


A Beats Pill + Turf Green hangszóró egyszerűsége

Az egyszerű, intuitív és könnyen kezelhető felület Önt is magával fogja ragadni. A lejátszásra, leállításra, léptetésre, valamint a telefonhívások kezelésére szolgáló gombok tökéletesen illeszkednek a vezeték nélküli hangszóró kompozíciójába, valamint harmonizálnak a középen található Beats logóval. Bezdrátový reproduktor Beats Pill+ Turf Green

 

Bezdrátový reproduktor Beats Pill+ Turf Green
 

Vezeték nélküli hangszóró hosszú élettartammal

A Beats Pill + Turf Green egyetlen töltéssel akár 12 órán át működőképes. A gyártó, igazodva az ügyfelek igényeihez, mellékelt egy Lightning kábelt, melynek köszönhetően a hangszóró 3 óra alatt feltölthető. Az akkumulátor állapotjelzője teljes áttekintést biztosít a Beats hangszóró akkumulátorának kapacitásáról. 


Széles csatlakozókínálat

A Beast Pill + nagyobb hangteljesítménye által kivételesen tiszta telefonhívásokat élvezhet, amelyeket hangszórón keresztül a barátaival is megoszthat. A beépített USB csatlakozónak köszönhetően más eszközt is tölthet, mint például mobiltelefont, tabletet, vagy egyéb zenelejátszót.

Bezdrátový reproduktor Beats Pill+ Turf Green
 

A Beats Pill + Turf Green főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli hangszóró kiváló minőségű zenehallgatáshoz
  • Használható a természetben, munkában, vagy akár otthon is
  • Kompakt design zöld színben
  • Egyszerű párosítás Bluetooth segítségével
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 12 óra
  • Beépített mikrofon
  • Lehetőség van más eszközök töltésére is
  • A hálózati adapter, a Lightning kábel és a tok is a kiszerelés része
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Pill+ Turf Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Pill+ trávníkově zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Pill+ Turf Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Pill+ Turf Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Pill+ Turf Green.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ