Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active fekete

Termékkatalógus
Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active fekete
3,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli, fülbe helyezhető, kompakt, tökéletes hangzással, szabad kézhasználatot tesz lehetővé, alkalmas sportoláshoz, ellenáll a verejtéknek és a nedvességnek, rugalmas fülhorgokkal, kompatibilis az iOS eszközökkel, akár 6 órányi üzemidővel
Kód:  MON303o6 Termékszám:  MKPP2ZM/A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active fekete

A PowerBeats2-t kifejezetten az aktív sportolók számára tervezték, akik kiváló hangminőséget igényelnek, és nem akarnak kényelmetlenül kusza vagy lógó vezetékekkel bajlódni. A fém elülső felület robusztus védelmet nyújt, és az IPX4 verejték és vízálló ház az edzés idején biztonságban tartja az elektronikát. Kombinálva van ez a hihetetlenül kényelmes és teljesen személyre szabható fülhorgokkal, többszörös illeszkedő fülrésszel, és könnyen kezelhető akár a leghosszabb edzés során is.

Legfontosabb jellemzői

  • Az igényes felhasználóknak és sportolóknak
  • Kettős meghajtó akusztika a hihetetlen hangminőség érdekében
  • Prémium hangzásélmény kompakt és könnyű kivitelben
  • IPX4 izzadság és vízálló
  • Kényelmes és testreszabható illeszkedés
  • Bluetooth-telefoncsatlakozás maximálisan 6 órányi zenehallgatáshoz
  • Gombok a zene ki-bekapcsolásához, a hangerőszabályozáshoz és a hívások fogadásához
  • Zavaró kábelkötegek nélküli használat
  • A szilárd védelmet nyújtó hordozó táskát tartalmazza a csomagolás

Prémium minőségű zenehallgatási élmény

Ezek a fejhallgatók kettős meghajtású akusztikával vannak felszerelve, amelyek az egyes fülpárnákon keresztül képesek a kiváló hangzás továbbrtására. Lehetővé teszi a PowerBeats2 számára, hogy a Beats szignál hangokat kiemelkedő mélységben,  közepes sávszélességgel vagy nagyon részletes magaslatokban biztosítsa.
Annak érdekében, hogy a sportolók edzés közben biztonságban érezhessék magukat, a PowerBeats2-t úgy tervezték, hogy bizonyos környezeti zajokat célzottan ki ne zárjon.

Vezeték nélküli RemoteTalk Control

A RemoteTalk vezérléssel egyszerűen megváltoztathatja a zeneszámokat, szünetelheti őket, szabályozhatja a hangerőt és fogadhat hívásokat. Mindezt anélkül, hogy meg kellene szakítania az edzésprogramját. A beépített elemek feltöltéséhez csak a mellékelt USB kábelt kell használja.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 2 Wireless In-Ear Active - schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ