30 dnů na vrácení Shop roku

Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray

Termékkatalógus
Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray
4,0 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe helyezhető, puha fülhorgok, tökéletes hang, alkalmas sportolásra, ellenáll az izzadságnak és UV sugárzásnak, akár 12 órás akkumulátor-üzemidő
Kód:  MON303o91f Termékszám:  MPXM2ZM/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray

Elsősorban azon aktív sportolóknak szánt fülhallgató, akik nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló hangminőségre, de kerülik a kábelek okozta korlátokat. Az aszfalt szürke színű Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray fülhallgató izzadságálló kialakítással büszkélkedik. Ráadásul a készülék az UV sugárzásnak is ellenáll így az bármikor, bárhol és bármilyen intenzitású sportoláshoz használható. Ezen tulajdonságokat a sportolók, fitness klubba járók és aktív életmódot folytató emberek mind értékelni fogják. A rugalmas fülhorgok függetlenül attól, hogy épp mennyire dinamikus edzést végez, mindig tökéletes rögzítést biztosítanak.

Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray - legfontosabb jellemzők

  • Azon igényesebb zenehallgatóknak tervezve, akik sportolók is egy személyben
  • Kettős átalakítóval felszerelve a páratlan zenei élmény érdekében
  • Prémium hangminőség kis és könnyű kivitelben
  • Izzadság-, vízálló és UV sugárzásnak ellenálló kialakítás
  • Stabil rögzítés (a rugalmas fülhorgok segítségével)
  • Hívások fogadása és zenevezérlés (váltás a zeneszámok közt ...)
  • Bluetooth kapcsolódás a telefonnal - akár 6 óra zenehallgatás
  • Fülhallgatók lapos kábeles összekötése a gubancmentes viseletért
  • Vonzó design: aszfalt szürke

Zene korlátlan mennyiségben

A Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray fülhallgató két különálló átalakítóval van felszerelve, amely az ilyen méretű fülhallgatók kategóriájában valóban ritkaságnak számít. Ennek köszönhetően mély basszusokban, bársonyos énekhangban, valamint kristálytiszta és torzulásmentes magas hangokban lesz része. Természetesen a passzív zajszűrés sem hiányzik, amelynek köszönhetően a fülhallgató használata akár nyüzsgő környezetben is lehetséges.

Társ a telefonhoz

A fülhallgató RemoteTalk vezérlővel van felszerelve, amely a kompatibilis telefonokkal zenevezérlést, azok szüneteltetését, valamint hangerő-szabályozást tesz lehetővé. Sőt, a beépített mikrofonnak köszönhetően az hagyományos fejhallgatóként is használható, így akár hívások fogadására és befejezésére is alkalmas. A fülhallgató töltését a mellékelt USB kábel segítségével teheti meg.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats PowerBeats3 Wireless - asfaltově šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 3 Wireless, Asphalt Gray.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ