Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats PowerBeats3 Wireless - aranyérem szín

Termékkatalógus
Beats PowerBeats3 Wireless - aranyérem szín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe, kompakt, puha fülhíd, remek hangzás, alkalmas sportoláshoz is, ellenáll az izzadságnak és az UV sugárzásnak, akár 12 óra üzemidő
Kód:  MON303o91j Termékszám:  mqfq2zm/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats PowerBeats3 Wireless - aranyérem szín

A fülhallgató elsősorban az aktív sportolók számára készült, akik csúcsminőségű hangminőségre vágynak és nem szeretnének kábellel akadályozva lenni. Az arnyérem színű kiegészítőkkel rendelkező Beats Powerbeats 3 Wireless probléma nélkül ellenáll az izzadságnak, sőt az ultraibolya sugárzásnak is, tehát bárhol, bármikor és bármilyen intenzíven sportolhatsz. Rugalmas hídjainak köszönhetően bármilyen körülmények között remekül tart a fülben mozgásod dinamikájától függetlenül.

A Beats Powerbeats 3 Wireless fülhallgató fő tulajdonságai

  • Kettős átalakítók a páratlan zenei élményért
  • Kiváló minőségű hangzás kicsi és könnyű kivitelben
  • Izzadság-, eső- és ultaibolya sugárzás-álló
  • Megbízhatóan tart a helyén (tartós illesztés rugalmas kampókkal)
  • Hands-free hívás és távoli zene vezérlés (zeneszémok váltása, hangerő szabályozás...)
  • Bluetooth technológia segítségével telefonhoz csatlakoztatható
  • Akár tizenkét órányi, zavartalan zenehallgatás egy töltéssel
  • A fülhallgatók közt lapos kábel található, amely nem gabalyodik össze

Zene határok nélkül

Beats Powerbeats 3 Wireless fejhallgatók két különálló frekvenciaváltóval van ellátva, ami rendkívül szokatlan technikai megoldásnak számít az ekkora méretű fejhallgatóknál. Ennek köszönhetően élvezheted a dús basszusokat, a selymes éneket és a tökéletesen tiszta, nem torzított magas hangokat. Természetesen a passzív külső zajszigetelés sem hiányozhat, amely lehetővé teszi a fülhallgató zajos környezetben való használatát is.

Telefonod partnere

A fejhallgató RemoteTalk illesztőprogrammal felszerelt, amely lehetővé teszi a kompaibilis telefonokkal való használatot a zeneszámok kiválasztásához és megállításához, a hangerő szabályozáshoz, valamint a beépített mikrofonnak köszönhetően klasszikus headsetként is működhet egyszerű hívásfogadás- és elutasítás funkcióval. A fülhallgató töltése a mellékelt USB kábellel történik.

 

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats PowerBeats3 Wireless - aranyérem szín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats PowerBeats3 Wireless - medailově zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats PowerBeats3 Wireless – medailovo zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats PowerBeats3 Wireless - Medaille Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats PowerBeats3 Wireless - Medaille Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ