AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Beats Solo2 Luxe Edition - Fekete

Termékkatalógus
Beats Solo2 Luxe Edition - Fekete
4,0 9 értékelés
Fej-/fülhallgató - Összehajtható kialakítás, kiegyensúlyozott hangzás, a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas hívásfogadásra, On-Ear fülre illeszkedő kialakítás
Kód:  MON397a Termékszám:  ml9e2zm/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Solo2 Luxe Edition - Fekete

KA legjobb minőségű fejhallgatót keresi a zenehallgatáshoz? Nem véletlen, hogy a Beats Solo2 fejhallgató Luxe Edition fekete színben az Apple gyártótól a legjobbak közt tartják számon a piacon. Ez a fejhallgató nem csupán jól néz ki, de számos hihetetlenül jó funkcióval is  bővelkedik. Csak az egyik fülén szeretné használni? Nem probléma, csak fordítsa meg az egyik kagylót.

A fejhallgató hatékonyan kiszűri a külső környezeti zajokat  a zárt kialakításnak köszönhetően, és a kiváló akusztikájának hála széles hangtartományt és tisztaságot biztosít, zajosság és zavaró hatások nélkül. Élvezze hát a dinamikus, valósághű, tiszta hangzást az iPhone, iPad, iPod, vagy bármely más készülékein.

Fő előnyök

  • Könnyű alumíniumból készült
  • Hatékonyan kiszűri a külső zajokat
  • Hangerőszabályzás anélkül, hogy kivenné a zenelejátszót a zsebéből
  • Maximális kényelem és precíz hangzás biztosítására tervezve
  • Dinamikus, széles spektrumú hangzás

Ergonómia

Teljes mértékben a vásárló kényelmi szempontjait szem előtt tartva a  Beats Solo 2 Luxe tervezése sorána fejlesztők ergonomikus kialakítást hoztak létre amely kényelmes viseletet biztosít még  az igazán hosszú időtartamú használatkor is. A fülkagylók úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a viseletük. A kábelt könnyedén leválaszthatja, hogy az ne legyen útjában. A funkció gombok praktikus elhelyezkedése miatt azok használata rendkívül egyszerű. A prémium fejhallgató könnyen összehajtható, tökéletes útitárs bárhová is megy.

Irányítás az Ön kezében

A Remote Talk kábel segítségével egyszerűen beállíthatja a hangerőt, válthat a számok közt vagy intézheti hívásait  a beépített mikrofonnal,  iOS kompatibilis telefon esetében.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Solo2 Luxe Edition - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Luxe Edition - Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Solo2 Luxe Edition - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Solo2 Luxe Edition - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Solo2 Luxe Edition - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ