A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Beats Studio Wireless - arany

Termékkatalógus
Beats Studio Wireless - arany
5 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Vezeték nélküli, Aktív megszüntetése környezeti zaj, az akkumulátor élettartama akár 20 óra, 260 g, 3,5 mm-es jack
Kód:  MON301c99 Termékszám:  mhdm2zm/a

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - arany

Élvezze a zenét, kábel nélkül.

Élvezze a kényelmet, a zenehallgatás. Ezekkel egyedülálló fejhallgató érjük, minden gond nélkül. Az új Beats Studio fejhallgató Vezeték biztosít a vezeték nélküli kapcsolat Adaptive zajszűrés (ANC), egy akkumulátor és egy újratervezett hang. Bluetooth interfész kapcsolatban marad a parttól 10 mA szabadon hallgathat zenét, például a hívásokat, hagyja pályák, és a hangerő a headset.

Legyen a csend világában.

Lecsendesíteni a zaj a külvilág kompromisszumok nélküli kettős üzemmódú adaptív zajcsökkentés. Semmi sem lesz soha nem zavart. A technológia a digitális audio A Beats Acoustic Engine szállít Fi zene, hogy ez egy rock, hip-hop, elektronikus és R & B Hófehér színű arany hangok azt sugallja, hogy a design fejhallgató tervezett legnagyobb kegyelem. Ezek a gyors kanyarokban, sima felület, és nincs látható csavarokat. Fejhallgató adunk könnyebb, de erősebb és kényelmesebb fejpánt, ami súlyuk csökkentése akár felére. Sőt, ezek lágyabb héjak, amelyek ergonomikus igazított a fej formáját, és ezért van, zenét magát.

Beépített újratölthető akkumulátor.

Nová Beats Studio Wireless přichází s vestavěnou dobíjecí baterií, která vydrží až 12 hodin při bezdrátovém poslechu. Hallgatva kábellel gyönyörű nyolc órával több, ami növeli a az akkumulátorok 20 órán belül. Ha kihúzza a kábelt auto on / off kapcsolja ki a készülék. Ez megakadályozza a felesleges energiapazarlás. Látható töltöttségi szint kijelző mindig tudni fogja, hogy mennyi energia maradt. Fejhallgató tölthető micro USB interfészen szinte bárhol.

A csomag tartalma:

  • Beats Studio fejhallgató Vezeték
  • Kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • USB 2.0 töltőkábel (USB - micro USB)
  • USB Power Adapter
  • ház
  • törlőkendő
  • oktatás

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Studio Wireless - arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless - gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio Wireless - gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ