AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Beats Studio Wireless - Gloss Black

Termékkatalógus
Beats Studio Wireless - Gloss Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, aktív környezeti zajszűrés, akár 20 órás üzemidő, 260g, 3.5mm-es jack
Kód:  MON301i8 Termékszám:  mp1f2zm/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - Gloss Black

Az új Beats Studio Wireless fejhallgatót kényelem, minőség és luxus jellemzi. Itt az ideje, hogy megválj az alacsony minőségű fejhallgatóktól, amelyek beengedik a zajokat és rossz hangminőséget nyújtanak. Eljött az idő, hogy megszabadulj az állandóan zavaró kábelektől és a környezeti zajtól. Tedd fel a fejhallgatót, és merülj el teljesen a példátlan, stúdió minőségű hangzás élvezetében. 

Legfontosabb jellemzői

  • Hangelnyelő
  • Vezeték nélküli szabadság a Bluetooth technológiának köszönhetően
  • Dual-mode - adaptív külső zajcsökkentés
  • The Beats Acoustic Engine az autentikus zenei hangzásért
  • Kifinomult design minden részletben
  • Az akkumulátor üzemideje: akár 20 óra

Csökkentsd a környzeti zajt

Csökkentsd a külvilág zaját a kompromisszumok nélküli dual-mode adaptív zajelnyomó segítségével. Ennek köszönhetően semmi sem fogja többet elterelni a figyelmedet. A digitális hangfeldolgozó technológia, azaz a The Beats Acoustic Engine hűségesen adja vissza a zenét, legyen az rock, hip-hop, elektronikus vagy R&B. Az is egyértelmű, hogy a fejhallgató kivitelezése nagyon kecses. Ez a gyors kanyarulatokban, sima felületekben mutatkozik meg, ráadásul látható csavarok sincsenek. A fejhallgató könnyebb, de erősebb és kényelmesebb fejpánttal készült. Sőt a fülpárnák is puhábbak, amelyek ergonomikusan igazodnak a fej formájához, így ha felveszed, akkor tényleg csak te leszel és a zene.

Abszolút szabadság vezetékek nélkül

Az új Beats Studio Wireless fejhallgató egy beépített, újratölthető akkumulátorral van ellátva, amely akár 12 órán át biztosítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét. Amennyiben kábelen keresztül hallgatod a zenét, még nyolc órával többet nyersz, amely az akkumulátor kapacitását 20 órára növeli. Ha kihúzod a kábelt, a fejhallgató automatikusan kikapcsol. Ez megakadályozza a felesleges energiapazarlást. A töltöttségi szint jelzőn mindig látni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésre. A fejhallgató micro USB-n keresztül szinte bárhol feltölthető.

A csomagolás tartalma:

  • Beats Studio Wireless fejhallgató
  • Kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • Hordtáska

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Studio Wireless - Gloss Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless - Gloss Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio Wireless – Gloss Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Schwarz glänzend, hochglanzpoliert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio Wireless - Schwarz glänzend, hochglanzpoliert.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ