Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats urBeats3 - szürke

Termékkatalógus
Beats urBeats3 - szürke
4,0 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, kompakt, tökéletes hangzás, 3,5 mm-es jack csatlakozó, lapos kábel vezérlővel
Kód:  MON303u4 Termékszám:  mqfx2ee/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats urBeats3 - szürke

A Beats urBeats3 egy elegáns, kiváló minőségű kiegészítő minden zenerajongó számára. Első pillantásra elkényeztet a prémium szürke színű, matt felületű kidolgozás a Beats emblémával mindkét fülhallgatón. A maximális kényelem érdekében a fülhallgatók többféle méretű rátétekkel, valamint különböző tevékenységekhez használható kiegészítőkkel rendelkeznek. Mindkét szürke fülhallgató lapos kábellel csatlakozik a vezérlőhöz, hogy megakadályozza a nem kívánt összegabalyodást.

A Beats urBeats3 szürke fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Nagyon elegáns matt szürke kivitel
  • Testreszabható a különböző méretű rátéteknek és a különleges kiegészítőknek köszönhetően
  • A urBeats3 fejhallgató nagyban kiszűri a környezeti zajokat és rezgéseket
  • Csatlakozás aranyozott 3,5 mm-es Jack csatlakozóval
  • A lapos kábel megakadályozza az összegabalyodást

Egyedi zenei élmény a urBeats3 segítségével

A Beats urBeats3 mikrofonos fülhallgató szinte bármilyen hangot precízen továbbít. A szürke UrBeats3 lézerrel pontosan vágott szellőzőkkel rendelkezik és a tengelyirányban illesztett vezetővel, valamint a két kamrával együtt maximális pontosságot biztosít. Tehát nem kell aggódnod az átlagtól eltérő vagy a túl magas hangok miatt. 

Egyénileg a füledhez szabhatod

Gyakran van problémád a leeső, rosszul ülő fülhallgatókkal? Az új, elegáns urBeats3 mikrofonos fülhallgató mindenki számára megfelelő. A gyártó összesen négyféle méretű rátétet biztosít, és ha ez nem lenne elég a biztos rögzítéshez, akkor a speciális füldugókat is használhatod kocogáshoz vagy más mozgáshoz.

Fülhallgató vezérlése még sohasem volt könnyebb

Legtöbbünk gyakran tapasztal kedvezőtlen tényezőket zenehallgatás közben, például telefonhívásunk van, vagy rossz albumot kezdtünk lejátszani, vagy rájövünk, hogy elfelejtettünk valamit felírni. A urBeats3 készüléknek erre is van megoldása. A lapos kábelbe beépített mikrofon egy speciális gombjával aktiválhatod a Siri asszisztenst az összes feladat elvégzéséhez.

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats urBeats3 - szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats urBeats3 - šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats urBeats3 – sivé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats urBeats3 - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats urBeats3 - grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ