AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

BEAUTY RELAX BR-310

Termékkatalógus
BEAUTY RELAX BR-310
Masszírozó gép - méretei 21x1307, súlya 0,5 kg, AC elem vagy belső akkumulátor
Kód:  EAT7208 Termékszám:  8594166090040 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BEAUTY RELAX BR-310

A narancsbőr egy olyan esztétikai probléma, amellyes sok nő küzd. Mindenki szeretne megszabadulni tőle, azonban ez nem olyan egyszerű. Manapság számos módon lehet megszabadulni a naransbőrtől, dee egyik sem olyan hatékony, és kellemes  mint a Beauty Relax BR-10.

Hatások:

A Beauty Relax  a vákuum terápia alapján működik. A termék fő része egy  átlátszó kúpos fej. Ha a bőrrel érintkezik, az érintett területek intenzív mély masszázsa következik be. A vákuum az átlátszó fej kerek éleivel kombinálva különösen előnyös a bőr alatti zsírszöveteknél, ahol az úgynevezett narancsbőr fő okozója is található. Rendszeres használatával a bőr finomabb, simább és frissebb lesz.

Alkalmazása:

A Beauty Relax készülék tökéletes harcos a narancsbőr ellen a test olyan részein, mint a belső comb, csípő, fenék, has és a kar. Javasoljuk illóolajokkal  való használatát, amelyek a készüléket illatosabbá, a  bőrt pedig simábbá teszik,saz eredmények is látványosabbak és még gyorsabban lesznek láthatóak.  Továbbá javasoljuk a friss levegőn tartózkodást és a megfelelő táplálkozást. A hatás így méginkább felgyorsult és tartósabb is lesz.

Műszaki adatok:

Méretek:
21x13x7cm

Súly:
0,5 kg

áramellátás:
Belső akkumulátor vagy AC adapter

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEAUTY RELAX BR-310 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Vakuový přístroj proti celulitidě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax Vákuový prístroj proti celulitíde. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Vakuumgerät gegen Cellulite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Vakuumgerät gegen Cellulite.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ