Beauty Relax - ionizációs eszköz eltűnő

Termékkatalógus
Beauty Relax - ionizációs eszköz eltűnő
5 2 értékelés
Masszírozó gép Súly 50g teljesítmény 1x 1,5 V AAA elem
Kód:  BR019 Termékszám:  8594166098039

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax - ionizációs eszköz eltűnő Megszűnt

Beauty Relax - ionizációs eszköz eltűnő

Ionizációs Face masszírozó Beauty Relax hozza meg a tökéletes bőrápolási a kényelmes otthon. A technológia a ionokat generálni nagyban javítja a hatóanyagok felszívódását a krémek, szérumok és maszkok a bőr mélyebb. Egy szép extra vibrációs masszázs javítja a vérkeringést és a nyirokrendszer arcokat. Az eredmény egy egészséges és ragyogó bőrt fiatalos megjelenést. 

A készülék nagyon kíméletes a bőrhöz és alkalmas minden bőrtípusra. Ez energiát használ AAA elemmel. Használata nagyon egyszerű, biztonságos és fájdalommentes. Csak csatlakoztassa az applikátort rozsdamentes acélból készült, hogy a bőr, és kapcsolja be a készüléket. Ionizációs és rezgő masszázs automatikusan elindul, amikor az alkalmazás fej érintkezik a bőrrel. Körmozgás kezeljük egymás után minden része az arc, akkor ideális, hogy végre masszázs hetente 3-szor a tartományban 5-10 percig. Az ergonomikus kialakítás és a kompakt méret a könnyű kezelhetőség és rendkívül kényelmes a használata. 

Műszaki adatok:

típus:
Ionizációs masszázs arcbőr

áramellátás:
1 x AAA elem (nem tartozék)

Proud:
<120 mA

Statikus áram:
<100uA

Időtartam:
11 cm

súly:
50 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beauty Relax - ionizációs eszköz eltűnő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax - Ionizační pleťový přístroj. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax - Ionizačná pleťový prístroj. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Gesicht Ionic Gerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Gesicht Ionic Gerät.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ