Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

WELEDA Ligetszépe Revitalizáló testolaj 100 ml

Termékkatalógus
WELEDA Ligetszépe Revitalizáló testolaj 100 ml
4,8 13 értékelés
Masszázsolaj - minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló, ideális ekcémára, aktív hatóanyaga ligetszépe olaj, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, natúr összetétel, űrtartalma 100 ml - 73 900 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE0429 Termékszám:  4001638500791 Gyártó honlapja:

WELEDA Ligetszépe Revitalizáló testolaj 100 ml

Ez a fotó le van tiltva a színsávon, és nem jelenik meg benne.



A parlagi ligetszépét tartalmazó testolaj revitalizáló hatással rendelkezik, intenzíven regenerálja a bőrt és javítja feszességét illetve rugalmasságát az egész test felületén. Az olaj gyengéd konzisztenciája könnyen alkalmazható, és nem hagy zsíros érzetet a testen. A termék természetes összetétele helyreállítja a bőr természetes funkcióját, növeli vitalitását és az egészséges megjelenést. Az olaj segít fenntartani a bőr hosszantartó hidratációját és erősíti védekező képességét. Kényeztesd tested természetes olajjal, amely nemcsak megőrzi egészséged, de szépséged is!

A ligetszépe, a búzacsíra és jojoba természetes olaj keveréke jótékony hatással van a bőrre, a frissességre, ragyogást és rugalmasságot biztosítva számára. Védi a külső káros hatásokkal szemben, és puha, sima és rugalmas bőrt eerdményez. A testolaj nem terheli és nem irritálja a bőrt, természetes összetétele pedig küzd a korai öregedéssel szemben. Segít a bőrön kialakult kiütések és ekcéma gyógyításában, és hosszantartó hidratálást nyújt. Használj természetes olajat, hogy biztosítsd bőröd számára a szükséges vitalitást!

Aktív hatóanyagok:

  • Ligetszépe-olaj - Hidratálja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, segíti az ekcéma és a különféle kiütések gyógyítását, rugalmasságot és vitalitást ad.
  • Búzacsíra olaj - küzd a bőr korai öregedésével szemben, magas E-vitamin-tartalommal rendelkezik, táplálja, hidratálja, és erősíti a bőrt.
  • Jojobaolaj - hatékonyan hidratálja és táplálja a bőrt és fokozza a bőr rugalmasságát, gyógyítja és regenerálja, egyedi tulajdonságait olyan összetétel biztosítja, amely majdnem megegyezik a bőr által termelt természetes faggyúval, természetes 3-4 faktoros fényvédelemmel rendelkezik, valamint a bőr tökéletesen tolerálja.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra ajánlott, különösen a száraz bőrre.

Használata:
Közvetlenül a fürdő után vidd fel az egész test bőrére amikor még nedves, így az olaj jobban felszívódik.

Térfogat:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Ekcémára Kész!

Jellemzők

Jellemzők
Regeneráló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: WELEDA olej 100 ml 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELEDA Ligetszépe Revitalizáló testolaj 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Pupalkový revitalizační tělový olej 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Pupalkový revitalizačný telový olej 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ