Shop roku 30 dnů na vrácení

ADIDAS Climacool spray 150 ml

Termékkatalógus
ADIDAS Climacool spray 150 ml
4,8 5 értékelés
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, normál bőrtípusra ajánlott, citrusos illatú, nem hagy foltot, hosszantartó hatású és gyorsan száradó, 150 ml-es - 7 266,67 Ft/1 l
Kód:  DEO343 Termékszám:  3607343816656 Gyártó honlapja:

ADIDAS Climacool spray 150 ml

Szeretnéd jól érezni magad egy mozgalmas találkozón, az edzőteremben vagy az úton? Próbáld ki az Adidas izzadásgátló dezodort, ami elrejt minden kellemetlen szagot! A Climacool egyedülálló összetétellel rendelkezik, és 48 órán át a frissesség érzését nyújtja.

Az Adidas Climacool izzadásgátló főbb jellemzői

  • A Climacool izzadásgátló készítmény frissítő kapszulákkal dúsított
  • 0% alkohol tartalom a bőr természetes pH-értékének fenntartására
  • A spray nem hagy foltokat a ruhán a használat után
  • Az Adidas izzadásgátlók tipikus friss illatával bír

Több aktivitás = több frissesség

Az Adidas Climacool titka egy egyedi alkotóelemben rejlik. A friss kapszulákban, amelyek aktiválódnak, ha fokozódik a fizikai aktivitás. Ezzel az izzadásgátlóval a tisztaság kellemes érzését élvezheted, bárhol is legyél.

Összetétel:
Bután-izobután-propán, ciklopentasziloxán, alumínium-klór-hidrát, C12-15-alkil-benzoát,  Parfüm / Illatanyag, Disteardimonium Hectorite, Dimeticone, Caesalpinia Spinosa Gum, Hidrogénezett polidecén, szorbitán-szeszkioleát, nátrium-keményítő-oktenil-szukcinát, szacharóz-sztearát, Mannit, szilika, kumarin, linalool, hidratált szilícium-dioxid, Gossypium Herbaceum (pamut) por, Citromsav, BHT, nátrium-aszkorbát, kalcium-dinátrium-EDTA

Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Illat
Citrusos, Frissítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ADIDAS Climacool spray 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS Climacool Spray 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADIDAS Climacool Sprej 150 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ