A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AEG MPS 5693

Termékkatalógus
AEG MPS 5693
3,2 6 értékelés
Manikűr szett - pedikűr és manikűr, beépített körömlakkszárító, 10 fej, 2 körömreszelő (durva/finom), 2 sarokcsiszoló (durva/finom), 3 reszelő, 1 körömkefe, két sebesség, teljesítmény: 100-240V, 50/60Hz, adapter, beépített újratölthető akkumulátor: 1.2V, 600mA/h, védettségi osztály: II, szín: fehér/barack
Kód:  AEGMP533 Termékszám:  MPS 5693 Gyártó honlapja:

AEG MPS 5693

Az AEG MPS 5693 manikűr és pedikűr készüléket tökéletes eszköz a körmök ápolására. A beépített szárítógép tökéletesen szárítja a festett körömet, így megakadályozza a frissen festett lakk károsodását. A teljes készlet 10 fejet tartalmaz a gyors és egyszerű körömápoláshoz otthonod kényelmében. A manikűr két sebességgel működik, és a mellékelt adapterrel feltöltött beépített akkumulátorokkal működik. Ha az akkumulátor lemerül, a készülék közvetlenül működik az adapterrel. A manikűr II védettségű és fehér-sárgabarack színű. 

Az AEG MPS 5693 manikűr és pedikűr csomag tartalma

  • 1 polírozó 
  • 2 körömreszelő (durva / finom)
  • 2 sarokcsiszoló (durva / finom)
  • 3 reszelő
  • 1 körömkefe
  • Kutikula eltávolító
  • Formázó pálca
  • Körömszárító
  • Adapter

Paraméterek

Feltétek száma
10 Kész!
Áramforrás
Hálózati és akkumulátoros Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma
10 Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Hálózati és akkumulátoros Kész!

Sebességek száma

Sebességfokozat
2 Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG MPS 5693 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG MPS 5693. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG MPS 5693.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ