Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AHAVA Naturally Replenished Set

Termékkatalógus
AHAVA Naturally Replenished Set
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: a Naturally Replenished készlet tartalma 1 db Nappali hidratáló krém normál és száraz bőrre 15 ml, 1 db Éjszakai tápláló krém normál és száraz bőrre 15 ml és 1 db Tisztító maszk holt-tengeri iszappal 20 ml.
Kód:  VBAL583 Termékszám:  697045014231 Gyártó honlapja:

AHAVA Naturally Replenished Set

Szerezd meg a tökéletes ajándékkészletet a bőrének gondozására. Az Ahava kozmetikumok segítségével a bőr ragyog a szépség és az egészség mellett. A csomag tartalmaz egy nagyszerű nappali hidratálót, tápláló éjszakai krémet és egy tisztítómaszkot a Holt-tengeri sárral. Fedezze fel önmagát az Ahava egyedi természetes kozmetikumok egyedi gondozásával!

Az Ahava aturally Replenished ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Az Ahava termékek királyosan táplálják és táplálják a bőrt
  • Az Ahava hidratálási idő állandó hidratációt biztosít a bőrének
  • A hidratáló nappali krém E-vitamint és aloe verat tartalmaz
  • Az éjszakai krém tökéletesen ápolja a bőrt egy éjszakán át
  • Ahava tisztító iszapmaszk
  • Az iszapmaszk Osmoter ásványi és Holt-tengeri iszapot tartalmaz

Ahava Time to Hydrate hidratáló krém

Az Ahava Essential Day hidratáló a normál és a száraz bőrre állandó hidratációval jár , amely egész nap tart. A Dead Sea ásványi anyagok exkluzív keverékével Osmoterrel gazdagítva a bőr a szükséges nedvességet és védelmet nyújt a káros külső hatások ellen. E-vitaminnal és aloe verával kombinálva megnyugtatja az irritált arcbőrt. Az Ahava kényeztető krém visszaállítja a fiatalos bőr megjelenését a maximális hidratációval.

Használat:
Minden reggel hidratáló krém alkalmazása alaposan tisztított bőrre. Óvatosan masszírozza, amíg a krém teljesen felszívódik.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), etilhexil-palmitát, izopropil-pirisztát, gliceril-sztearát, cetil-alkohol, propándiol (kukoricából származó glikol), alanin & kreatin & glicerin & glicin és magnézium-aszpartát & szacharid-hidrolizát és karbamid, etil-hexil-metoxi-cianát, szorog-40-sztearát trisztearát, kaprilil-glikol és klórfenészin és fenoxietanol, maris sal (halott tengervíz), aloe barbadensis levéllé, dimetikon, allantoin, parfüm (parfüm) linalool

Ahava Time to Hydrate arckrém

Az Ahava Velvet krém alvás közben tökéletesen gondoskodik a bőréről. Ez ad a bőr természetes hidratáló adag, így a bőr bársonyosan puha, frissítjük, és tökéletesen puha minden reggel. Az éjszakai krém közvetlenül a Holt-tengertől származó ásványi anyagok keverékét, az E- és A-vitamint, a mandula-, jojoba- és avokádóolajat, valamint sok más természetes összetevőt tartalmaz, amelyek tökéletesen táplálják a bőrt. A krém normál és száraz bőrre is alkalmas, és érzékeny bőrre is jóváhagyta.

Használat:
Minden este alkalmazza a tisztított bőrre.

Összetétel:
aqua (víz), etil-hexil-palmitát, propándiol (kukoricából származó glikol), cetil-alkohol, gliceril-sztearát, peg-40 sztearát, szacharid-izomerát, glikoproteinek, kaprilil-glikol és klór-fenesin és fenoxietoetanol, parfüm (illatanyag), persea olaj, avokádó siminencia chinens jojoba) mag olaj, Prunus amygdalus dulcis (édes mandula) olaj, triticum vulgare (búza) csíraolaj, maris sal (halott tengervíz), tokoferil (e-vitamin) acetát, retinil (a-vitamin) palmitát, dimetikon, szorbitán-trisztearát, tokoferol (e-vitamin), alfa-izometil-ionon, benzil-alkohol, benzil-benzoát, butil-fenil-metil-propion, citronellol, kumarin, geraniol, hexil-fahéj, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, izoeugenol, linalool.

Tisztító maszk Holt-tengeri sárral

Az egyedi AhavaTime tiszta tisztító sármaszk aktívan segíti a bőr méregtelenítését, miközben mély hidratálást biztosít. A szabadalmaztatott Holt-tengeri ozmotort tartalmaz a bőr hidratálásához, valamint a természetes Holt-tengeri iszapot a tökéletes tisztításhoz, eltömődéshez, fertőtlenítéshez és a bőr általános nyugtatásához. A cink, pantenol, kamilla kivonat, aloe vera és kaolin tartalmának köszönhetően a tisztító maszk gondoskodik a bőrpír csökkentéséről. Az eredmény egy egészséges, friss és ragyogó bőr, maximális hidratációval. Az Ahava méregtelenítő iszapmaszkot érzékeny bőrre tervezték.

Használat:
Vigyen fel egy finom réteget a tiszta bőrre, kivéve a szem környékét, és hagyja 3-10 percig. Ezután alaposan mossuk le meleg vízzel. Használjon hetente 2-3-szor.

Összetétel:
kaolin, iszap (holt tengeri iszap), aqua (ásványi forrásvíz), kokamid mea és dmdm hidantoin és nátrium-lauroamfoacetát és nátrium-tridecet-szulfát, propándiol (kukoricából származó glikol), gliceril-sztearát, etil-hexil-palmitát, aloe barbadensis levélkivonat és propilénglikol, glicerin, simmondsia chinensis (jojoba) vetőolaj, ceteareth-30 és cetearil-alkohol, maris sal (halott tengervíz), nátrium-laktát, cink-oxid, kaprilil-glikol és klórfenészin és fenoxi-etanol, pantenol (a b5-vitaminra), chamomilla recutita (matricaria) virágolaj, sztearil-alkohol, magnézium-alumínium-szilikát, hidroxi-etil-cellulóz, peg-40-sztearát, allantoin, tejsav, dimetikon, szorbitán-trisztearát, xantángumi, peg-5-kakoát és peg-8-dikokoát-peg-9 és jód-propinil-butil-karbonát, tricil-metil-karbonát, tricitán , bha, tokoferol (e-vitamin).

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AHAVA Naturally Replenished Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Naturally Replenished Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AHAVA Naturally Replenished Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ