Shop roku Akvizice ApF HU

ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g

Termékkatalógus
ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g
Napozókrém - 30 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, natúr, vegyszermentes, toxinmentes, alkoholmentes és parabénmentes kozmetikum, 125 ml-es - 56 720 Ft/1 l
Kód:  OPA084 Termékszám:  3760075070724
ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g Megszűnt

ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g

Az ALPHANOVA SUN BIO természetes fényvédő spray a legkímélőbb módon véd a káros fénysugaraktól. A krém SPF 30-as védőfaktorral rendelkezik, és minden bőrtípusra alkalmas, ideértve az érzékeny bőrt is. Összetételét organikus jojobaolajjal, organikus tamanu olajjal és organikus Aloe vera kivonattal dúsítotják. Vízálló, így bízhatsz benne még a vízben töltött órák során is. Ezenkívül az ALPHANOVA SUN krém nem tartalmaz olyan kémiai szűrőket, nanotechnológiát, mesterséges illatanyagokat vagy kőolajszármazékokat, amelyeket a hagyományos krémek.

Az ALPHANOVA SUN BIO SPF30 fényvédő spray legfontosabb jellemzői

  • ALPHANOVA SUN BIO 100% természetes fényvédő
  • SPF 30-as védőfaktorral
  • Az ALPHANOVA SUN BIO krém vízálló
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Organikus jojobaolajjal, organikus tamanu olajjal és organikus Aloe vera kivonattal dúsított összetétel
  • Nem tartalmaz parabéneket, vegyi szűrőket vagy tartósítószereket
  • Finom tiaré virág illattal Francia Polinéziából

Használat:
Vigyél fel egyenletesen egy megfelelő réteget az egész test és az arc bőrére, majd oszlasd el. Noha a spray vízálló, azt javasoljuk, hogy ismételten alkalmazd napozás közben, különösen fürdés és törülközés után, vagy ha túlzott mértékben izzadsz. A védelem időtartamát nem hosszabbítják meg az ismételt alkalmazások.

Összetétel:
Dicaprylyl Carbonate, Aqua, Caprylic/ Capric Triglycerides, Titanium Dioxide, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Isostearate, Simmondsia, Chinensis Seed Oil*, Alcohol**, Squalane, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Isostearyl Alcohol, Bentonite, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Aluminium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Sodium Anisate, Tocopherol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. *= ellenőrzött biogazdálkodásból, ** = BIO minőségű alapanyagból

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPHANOVA SUN BIO Opalovací krém ve spreji SPF30 125 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALPHANOVA SUN BIO Opaľovací krém v spreji SPF30 125 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ