Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml

Termékkatalógus
Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml
Hajspray - női, dús hatás és hajtáplálás, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő hajra, - 26 950 Ft/1 l
Kód:  KSVL2443 Termékszám:  873509014850

Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml

Az Alterna Bamboo Volume Uplifting Root Blast hajspray egy kozmetikai termék, tökéletesen dús hajat eredményez. A spray vastagabb hatást és egészségesebb külsőt kölcsönöz a hajnak. A terméket arra tervezték, hogy teljes, de mégis könnyű hatást nyújtson. Nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, GMO-kat vagy más szintetikus anyagot, amelyek ártalmasak lehetnek a haj számára. A spray megbízhatóan védi a haj színét és természetes rugalmasságát.

Az Alterna Bamboo termékek mindegyike alapanyagokat tartalmaz, amelyek bio minősítéssel rendelkeznek. Ezek az egyedülálló bio összetevők táplálják a hajat, erősítik és védik a külső káros hatásoktól. Mélyen hidratálják a fejbőrt és a hajat, és biztosítják a haj lágyságát, rugalmasságát és a természetes szép fényét. A bambusz kivonat helyreállítja a haj regenerálódási képességét és selymes megjelenést biztosít. A Bamboo sorozat minden terméke környezetbarát, így a hajjal is gyengéd.

A tiszta bambusz kivonat és a perui maca gyökér organikus kivonata növényi tápanyagokban gazdag, erősíti, hidratálja, táplálja a hajat és természetes fényt biztosít. Az összetétel része a Color Hold technológia, amely védi és javítja a haj színét. A termék nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, GMO-kat vagy más szintetikus anyagokat. Nyújtsd a luxus gondoskodás élményét a hajadnak és élvezd a dús, könnyű tapintású hatást.

Hatóanyagai:

  • Organikus bambusz kivonat - erős és rugalmasságot nyújt, megbízhatóan védi és regenerálja a hajat.
  • Maca gyökér kivonat - tápláló aminosavakat és fitonutriensek tartalmaz, kezeli a károsodott hajat.
  • Color Hold technológia - védi és javítja a haj színét.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Alkalmazás:
Alkalmazd a hajtövektől a hajvégekig, és formázd a hajad, ahogy csak szeretnéd.

Tartalom:
250 ml

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Dúsító hatás, Tápláló hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Tápláló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Külső hatások ellen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ