Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml
5 2 értékelés
Szakállolaj - parfümös, táplál - 259 000 Ft/1 l
Kód:  KSMU0374 Termékszám:  752993127133 Gyártó honlapja:

ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml

Az ANGRY BEARDS Christopher the Traveller 10 ml szakállápoló olaj főbb jellemzői

  • Hiteles cseh termék
  • A szakáll és a bőr tökéletes hidratálásához és regenerálásához
  • Egy magával ragadó illat, amely egész nap tart
  • Speciális lila üveg cseppentővel



Tiszta szakállápoló olaj a cseh Angry Beards márkától, még a legkeményebb szakállat is puhává, rendezetté és táplálttá teszi

Hatékony a viszketés és a korpásodás ellen, illetve kondicionálóként is megállja a helyét. Ezt elsősorban a mandulaolaj, argánolaj és avokádó olaj kombinációjának köszönhető, amely rendkívül kedvező hatással bír a szakáll minőségére. A legjobb hatás érdekében használd a szakállápoló olajat közvetlenül zuhanyozás után, amikor a pórusok kitágulnak, így az olaj eredményesebben fejti ki a hatását. Dióhéjban, ennek a szakállápoló olajnak nem akad vetélytársa.


Már a lila színű üvegcse miatt is érdemes megvenni

Az olaj összetételén hosszú ideig és odaadóan dolgoztunk. Professzionális szakemberek közreműködésével alkottuk meg, amire nagyon büszkék vagyunk. Azonban amikor egy ilyen tökéletes olajat hoztunk létre, eldöntöttük, hogy ezt nem lehet csak úgy akármiben tárolni. A műanyag szóba sem jöhetett, a hagyományos barna vagy fekete színű üvegcse pedig nem igazán illett hozzá. Az Angry Beards márkánál ezért úgy döntöttek, hogy a terméket egy különleges, még hosszú távon is olajmentes és UV sugárzásnak ellenálló lila üvegcsébe helyezik. Így tehát biztos lehetsz benne, hogy a termék a legutolsó használatig megőrzi kifogástalan minőségét.


Illat, amely elrabolja a szíved

Habár ez nem egy parfüm, az olaj illata attól nagyon fontos, hiszen végig érzed majd az illatot az orrod alatt. Ezáltal az olaj kiválasztásánál nagy szerepet játszik az olaj illata is. A Christopher the Traveller összetett férfi illat, amely arra ösztönöz, hogy megragadd a hátizsákodat és elindulj felfedezni a világot. Talán másként nem is lehetne ezt az érzést körülírni, de egy biztos: ezrek rajonganak érte, így biztosan Neked is nagy örömet okoz majd.



Hatóanyagok:

Mandulaolaj - Gondoskodik a bőr és a szakáll számára esszenciális zsírsavak ól, A, B, C és E vitaminokat tartalmaz
Kókuszdióolaj - Puhává teszi és hidratálja a szakállad, megakadályozza a kiszáradását és ezáltal a viszkető bőrt is
Argánolaj - Regenerálja és táplálja a bőrt és a szakállt, természetes antioxidánsként jótékony hatással bír
Avokádóolaj - Természetes antioxidáns, telítetlen zsírsavakat tartalmaz, védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, elősegíti a szakáll növekedését és a kollagén termelését is
E-vitamin - Segít a sérült szakáll helyreállításában, megakadályozza a szabadgyökök terjedését a bőrön és így fellép az öregedéssel szemben is
Zabolaj - Segít a pH érték megőrzésében, védelmet nyújt a bőr vízvesztesége ellen, elősegíti a bőr rugalmasságát azáltal, hogy megakadályozza a kollagén és az elasztán szétbomlását


Használat:

A legjobb eredmény érdekében alkalmazd a szakállápoló olajat közvetlenül zuhanyozás után, amikor a pórusok már kitágultak és az olaj könnyebben felszívódik. Csepegtesd a kívánt mennyiséget a tenyeredbe, oszlasd szét a kezedben, majd masszírozd be a szakálladba, amíg el nem éred a szakáll alatti bőrt is. Alkalmazás után fésüld át a szakálladat.Az ajánlott használata naponta 1-2 alkalom.

Paraméterek

Űrtartalom
10 ml Kész!
Illat
Illatosított Kész!
Terméktípus
Olaj Kész!
Hatás
Táplál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
10 ml Kész!

Illatanyag

Illat
Illatosított Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Olaj Kész!

Hatás

Hatás
Táplál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ