Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml Megszűnt

ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml

Az ANGRY BEARDS ajándékkészlete minden férfinak biztosan tetszeni fog. Ez az egyedülálló szett ajakbalzsamot és More Jack Saloon parfümöt tartalmaz. Az ANGRY BEARDS ajakbalzsam gyengéden gondoskodik az ajkakról, és tele van az energiaitalok férfias ízével. A parfüm pedig intenzív és teljesen egyedi illatával örvendeztet meg. Ezek eredeti cseh termékek, amelyek megvásárlásával biztosan nem fogsz csalódást okozni, hát melyik férfi ne szeretné, hogy csábítóak legyenek az ajkai, és minden nőt meghódítson az illatával? 

Az ANGRY BEARDS More Jack Saloon (100 ml) és Lip Balm (4,8 ml) férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői 

  • Egyedülálló ajándékkészlet férfiaknak 
  • More Jack Saloon ajakbalzsamot és parfümöt tartalmaz
  • Az ajakbalzsam gyengéd ápolást biztosít az ajkaknak
  • Az ANGRY BEARDS parfüm intenzív és teljesen egyedi illatával örvendeztet meg
  • Eredeti cseh termékek 

ANGRY BEARDS Lip Balm

Még a férfiak ajkainak is szüksége van hidratálásra és táplálásra. Az ANGRY BEARDS ajakbalzsam gyengéd ápolást biztosít az ajkaknak, és megakadályozza a kirepedezésüket. A receptúra alapja shea vajból, viaszokból, valamint kókusz- és mandulaolajból áll. Az E-vitamin és a homoktövis olaj biztosítja a táplálást és a regenerációt. A koffeint tartalmazó taurin pedig bárhol, bármikor felébreszti az ajkakat. A balzsam egy praktikus csomagban rejlik, amelyet mindig kényelmesen magadnál tarthatsz.

ANGRY BEARDS More Jack Saloon

Tetszett a Jack Saloon szakállolaj illata? Akkor mondunk valamit, aminek örülni fogsz. Ezt az egyedülálló illatot most üvegbe zárták, ez az ANGRY BEARDS More Jack Saloon parfüm. Egy igazi illat a fiúknak! Intenzív füstös és fűszeres aromájával teljesen el fog bűvölni. Ezenkívül az ANGRY BEARDS More Jack Saloon parfüm Odor Control technológiával büszkélkedhet, amely még egy fárasztó nap után sem engedi útjukra a szagokat. Az arany részletekkel ellátott fekete üveg már önmagában is sugallja, hogy egy teljesen egyedi illattal van dolgunk.

Az ajakbalzsam összetétele: 
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Wax, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aroma, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Oleate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Caffeine, Taurine, Niacinamide, Panthenol, Pyridoxine, Riboflavin, Glycerin, Aqua, Sucralose, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

A parfüm összetétele: 
Acohol Denat., Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Sorbitan Oleate.

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Illatintenzitás
Parfüm (P) Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Parfüm (P) Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS More Jack Saloon 100 ml + Lip Balm 4,8 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS More Jack Saloon, 100 ml + Lip Balm 4,8 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ