30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue
5,0 23 értékelés
Pengés borotva - klasszikus borotva, aerodinamikus markolat ellenálló pakkawoodból, teflon bevonattal ellátott acél kar, azonnal használható, minimalista luxus dizájn, vegán bőrből készült tok, fix pengék helyett cserélhető pengék, 1 db penge mellékelve
Kód:  HOL360 Termékszám:  8594205594072 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue


Az Angry Beards Shavetta Garrigue pengés borotva főbb jellemzői

  • Klasszikus borotvapenge hagyományos borotválkozáshoz
  • Hagyományos feldolgozás és formatervezés
  • Ergonomikus markolat minőségi vasból és fából
  • A tok vegán bőrből készült

Klasszikus borotválkozás egy kis modernséggel

A klasszikus Angry Beards borotvával Te is elmerülhetsz a hagyományos borotválkozás rejtelmeiben, amely kizárólag a kezed stabilitásán múlik. Azonban egyetlen penge helyett cserélhető pengékell működik. Így nem szükséges aggódnod a penge fontos éle miatt. A Shavetta Garrigue mindig karnyújtásnyira lesz, amikor szeretnéd kiigazítani a szakállad.


Angry Beards Shavetta Garrigue -Minőség fekete tokban

A Shavetta Garrigue borotva kicsomagolása után meglátod a kiváló borotvát, amely vegán bőr tokban rejtőzik, máris megkezdheted a felejthetetlen borotválkozás élményét. Minőségi fából és acélból készült borotvát tartasz a kezedben, amely anyagok együttese tökéletesen illik egymáshoz és nagyszerű munkavégzést biztosít.

Borotválkozás egy csepp vér nélkül

A hagyományos borotválkozásnál fontos, hogy elkerüld az arcon a jól látható sérüléseket, emellett biztosan nem szeretnél a vérző és mély sebekkel bajlódni. Az Angry Beards Shavetta borotvával nem kell a vérző sebek miatt fájnia a fejednek. A borotvapengével, amely csupán 0,5 mm-es magasságban emelkedik ki, minimálisra csökken a megvágás veszélye, éppen ezért ez a klasszikus borotválkozási forma alkalmas még azoknak az újoncoknak is, akik még nem tudnak bánni a borotvával.


Az Angry Beards Shavetta Garrigue egy eredeti darab, amit nem szabad kihagyni

Az Angry Beards Shavetta Garrigue borotva az ideális társ azoknak a férfiaknak, akik törődnek az ápolt szakállal és szuper megjelenést szeretnének. A Shavetta Garrigue remek segítség kifejezetten a kontúrok kialakításában, hogyha nem szeretnéd az egész arcodat megborotválni vele.

Az Angry Beards Shavetta Garrigue borotva használata:

Hajtsd be a borotva egyik végét (mindkét vége használható) oldd fel a zárat a borotva végén, nyisd ki a tartólapátokat és helyezd bele a borotvapengét. Ezután hajtsd egymásra a tartólapátokat, majd pedig rögzítsd a zárat. Ezután elérkezett az ideje a kontúrok és a borotvapenge megigazításának. Helyes pozíció esetén csupán a borotva egy kis része (0,5 mm) ér ki. Ez az oka annak, hogy még a kezdők számára is alkalmas.


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ