A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Arctisztító és sminklemosó termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Terméktípus
Kétfázisú (olajos) arctisztító
(14)
Arctisztító olaj
(10)
Szemlemosó
(11)
Arctisztító tej
(8)
Arctisztító víz
(5)
Arctisztító kendő
(5)
Űrtartalom
50 ml
255 ml
-

Bőröd átfogó ápolást igényel. Ehhez nemcsak hidratáló, tápláló vagy regeneráló kozmetikumok szükségesek, hanem olyan kiváló minőségű sminklemosó és tisztítószerek is, amelyek nemcsak a bőrödet, hanem az érzékeny szemkörnyéket is alaposan megtisztítják. Olvass tovább - tanácsot adunk, hogyan válaszd ki az érzékeny szemkörnyék számára optimális sminklemosó típust.

Tovább

Az ideális sminklemosó kiválasztása

A megfelelő sminklemosó típusnak minden sminket használó nő kozmetikai készletének részét kell képeznie. Akár naponta, akár csak alkalmanként viselsz sminket, a sminkréteget mindig alaposan el kell távolítani. Csak a tökéletesen hámlasztott és megtisztított bőr áll készen a későbbi öregedésgátló, tápláló vagy hidratáló ápolásra.

A micellás víz hatékonyan hámlaszt és tisztítja a bőrt egyszerre

A micellás víz micellákat tartalmaz, amelyek nemcsak a sminkmaradványokat és különböző szennyeződéseket, hanem a fényvédő krémek maradványait is megkötik. Nagyon könnyű állagúak, és vattakorongokkal lehet felvinni a bőrre. A micellás víz használata után érdemes a bőr tisztítását habzó sminklemosó használatával befejezni. A micellás vizek olajmentesek és minden bőrtípusra alkalmasak. A zsíros vagy kombinált bőrű nők azonban különösen értékelni fogják őket.

A sminklemosó hab és gél biztosítja a bőr maximális tisztaságát

A hab vagy gél sminklemosó gazdag habot képez az arcon. Ez nemcsak a sminket, hanem minden szennyeződést, zsírt, elhalt hámsejtet és izzadságot is eltávolít a bőrről. Az egyetlen hátránya, hogy alaposan le kell öblíteni vízzel. A modern hab és gél állagú sminklemosók olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a bőr kiszáradását. Ez a típus az optimális választás normál, kombinált és zsíros bőrre.

Válassz krém sminklemosó vagy arcápoló típust száraz bőrre

A sminklemosó krém gazdag textúrájú, száraz és érzékeny bőrre is alkalmas. Ezek a termékek nemcsak tisztítják a bőrt, hanem ápolják is. A krémes sminklemosók tápláló, hidratáló és lágyító összetevőket tartalmaznak. Normál bőrre is megfelelő választás.

Micellás víz
Micellás víz

Hámlasztó olaj
Olajos sminklemosó

Sminklemosó krém
Sminklemosó tej

A hámlasztó sminklemosó még a nagyon makacs sminket is eltávolítja

A hámlasztó sminklemosó balzsam viszonylag új típusú sminklemosó, de gyorsan népszerűvé vált a hétköznapi és a professzionális felhasználók körében. Ezt a terméktípust sűrű textúra jellemzi. Ennek köszönhetően hatékonyan megszabadulhatsz még a nagyon makacs sminkektől is. A sminklemosó balzsamok nagyon könnyen lemoshatók vízzel. Használatuk után a bőröd puha és hidratált lesz. Ez a fajta termék ideális száraz és érzékeny bőrre.

A minőségi sminklemosó olaj eltávolít mindent, ami nem az arcodra való

Az sminklemosó olaj a leghatékonyabb arctisztító szer. Az olaj megköti a makacs sminket, a fényvédő maradványokat, a szennyeződéseket, az izzadságot és a zsírt. Az olajat azonban nem könnyű csak sima vízzel lemosni, ezért a felvitele után használj hab vagy gél arctisztítót. Ez segít bőrének jobban felszívni az ezt követő éjszakai vagy nappali ápolást. A sminklemosó olajokat száraz, nagyon száraz és érzékeny bőrre tervezték.

Sminklemosó kendő nem csak útközben

A sminklemosó kendő praktikus eszköz, amely egyszerű és gyors megoldást kínál azoknak a nőknek, akik nem akarnak túl sok időt tölteni ezzel a rituáléval. A bepakolhatod a táskádba, így bármikor kéznél lehet egy hatékony sminkeltávolító, amikor csak szükséged van rá. Hatékonyságuk azonban nem olyan, mint a többi sminklemosó terméké, ezért jobb, ha első lépésként használod, és utána hagyományos sminklemosók segítségével tisztítod az arcod.

i

A sminklemosó vattakorongok megkönnyítik a folyamatot

A vattakorongok nagyszerű segítők a bőrtisztítás folyamatában. A legtöbb terméktípus nem alkalmazható megfelelően nélkülük. Választhatsz eldobható vagy mosható sminklemosó vattakorongot is.

Az optimális sminklemosók kiválasztása a szemkörnyékhez

A szemkörnyék bőre finom és érzékeny. Ha ezt a területet különleges gondoskodásban szeretnéd részesíteni, szerezz be olyan sminklemosó terméket, amelyet kifejezetten az érzékeny szemkörnyék, a szempillák és a szemöldök igényeihez alakítottak ki. Természetes összetevőket tartalmazó termékek széles választékából választhatsz. Kipróbálhatod a kétfázisú szemsminkeltávolítókat, amelyek olaj- és vízkomponensekből állnak. A kétlépéses sminklemosó a vízálló szempillaspirált is eltávolítja anélkül, hogy erővel kellene tisztítania a szempilláidat.

Hogyan kell helyesen használni a szemkörnyékre való sminklemosó termékeket?

Alkalmazz vattakorongos vagy lemosható sminklemosó típust. Helyezd a szemre, és hagyd rajta a terméket egy ideig. A szemkörnyéki sminklemosó elkezdi feloldani a felvitt sminket. Mindig a belső saroktól a külső sarok felé haladva távolítsd el a sminket. A szempillákat lefelé haladva tisztítsd meg. Ne durván tisztítsd az arcod.

Léteznek speciális sminklemosók is, amelyek hatékonyan és kíméletesen távolítják el a makacs sminket az ajkakról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
57 termék
ASTRID Aqua Biotic Kétfázisú szem és ajak sminklemosó 125 ml
Sminklemosó - kétfázisú, űrtartalom: 125 ml - 8 720 Ft/1 l
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL415
5,0
RENOVALITY Sminklemosó szérum 200 ml
Sminklemosó - víz alapú, űrtartalom: 200 ml - 29 450 Ft/1 l
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL767
CLINIQUE Rinse Off Eye Makeup Solvent 125 ml
Sminklemosó - víz alapú, az alábbi bőrtípusra ajánlott: zsíros, kevert és száraz, űrtartalom: 125 ml - 61 520 Ft/1 l
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4314
Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml
Sminklemosó - a szem körüli területekre, űrtartalom: 75 ml - 113 586,67 Ft/1 l
8 520 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL1203
REVOLUTION SKINCARE Meadowfoam Milk Oil Cleanser 200ml
Sminklemosó - sminklemosó olaj, minden bőrtípusra tökéletes, űrtartalom: 200 ml - 16 450 Ft/1 l
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4606
ZÁHIR COSMETICS Odličovací olej na odolný make-up 100 ml
Sminklemosó - sminklemosó olaj, űrtartalom: 100 ml - 40 900 Ft/1 l
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4375
Karel Hadek HY Sminklemosó olaj 100 ml
Sminklemosó - sminklemosó olaj, űrtartalom: 100 ml - 53 900 Ft/1 l
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4270
KAREL HADEK HY-olaj, 200ml
Sminklemosó - sminklemosó olaj, űrtartalom: 200 ml - 39 950 Ft/1 l
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4271
LAVERA Jemný odličovač očí 100 ml
Sminklemosó - a szem körüli területekre, űrtartalom: 100 ml - 35 900 Ft/1 l
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSPL4987

Arctisztító és sminklemosó termékek

A Arctisztító és sminklemosó termékek kategóriában összesen 57 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó arctisztító és sminklemosó termékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb arctisztító és sminklemosó termékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: arctisztító és sminklemosó termékek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ