AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ARMITRON

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Armitron banner

Armitron – egyedi órák minden alkalomra

Az Armitron márka az 1956-os alapítása óta úttörő a digitális karórák területén. A cég stílusos és funkcionális termékeit olyan nők és férfiak számára tervezték, akik tökéletes kiegészítőt keresnek, egyéniségük szellemének megtestesítésére és alátámasztására. Az Armitron kollekció időtlen és különböző stílusú órákat kínál, amelyek közül mind a maga módján eredeti. Elég, ha felfedezed a sajátodat.

Dámské hodinky Armitron

Armitron női órák

Az Armitron női órák a hangulatnak és az alkalomnak megfelelóen díszítik az öltözékedet. Elegánsak, sokoldalúak és gondosan kidolgozottak a legkisebb részletekig. A kollekció a színek, a kivitelezés és  szíjak széles választékát kínálja minőségi bőrből és más prémium alapanyagokból. Ha egy valóban egyedi órára vágysz, számos különleges elemmel egészítheted ki az órádat, beleértve a gyémánt számlapot vagy a Swarovski kristályokat.

Armitron férfi órák

Az Armitron férfi órák ideálisak és multifunkcionálisak munkába, sport tevékenységekhez és akár a szabadidő kellemes eltöltéséhez. A színek és minták széles skálája mellet a számlapon megjelenő adatokkal és egyéb gyakorlati részletekkel is lenyűgöznek. Az Armitron férfi órák egyszerűen különlegesek, megbízhatóak és úgy lettek kialakítva, hogy kifejezze egyedi stílusodat  minden helyzetben.

Pánské hodinky Armitron
1 termék
ARMITRON Straps 20/5217BKGPTN
Karóra - férfi, óraszerkezet: quartz, vízállóság: 30 m (3 atm), szíj anyaga: bőr
32 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO16499

ARMITRON

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ