A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

ASTRID SUN WET SKIN Átlátszó napozóspray gyerekeknek SPF 50 150 ml

Termékkatalógus
ASTRID SUN WET SKIN Átlátszó napozóspray gyerekeknek SPF 50 150 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 150 ml-es - 29 266,67 Ft/1 l
Kód:  OPA146 Termékszám:  8592297005001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID SUN WET SKIN Átlátszó napozóspray gyerekeknek SPF 50 150 ml Megszűnt

ASTRID SUN WET SKIN Átlátszó napozóspray gyerekeknek SPF 50 150 ml

Az ASTRID SUN WET SKIN gyermek napozóspray a legmagasabb, SPF 50-es faktorral segít megvédeni gyermeked bőrét. A D-provitamin és a biszabolol (a kamilla egyik alkotóeleme) tartalmának köszönhetően a spray védi az érzékeny bababőrt. A napozóspray az egész testre alkalmas, beleértve az arcot is. Az ASTRID SUN WET SKIN SPF 50 átlátszó gyermek napozóspray-t nedves és száraz bőrre is alkalmazhatod. A praktikus permetező lehetővé teszi az egyenletes alkalmazást. A termék védi a gyermekek bőrét az infravörös és ultraibolya sugárzástól, és kifejezetten vízálló. Az ASTRID SUN WET SKIN spray bőrgyógyászatilag tesztelt.

Az ASTRID SUN WET SKIN SPF 50 átlátszó gyermek napozóspray főbb jellemzői

  • Az ASTRID SUN WET SKIN SPF 50 átlátszó gyermek napozóspray napozás közben gondoskodik a bőrről a testszerte és az arcon is
  • A praktikus spray egyenletes alkalmazást tesz lehetővé, és könnyen bedörzsölhető a bőrbe
  • Szülőként értékelni fogod a nedves bőrön történő alkalmazás lehetőségét
  • A D-provitamin és a bisabolol (a kamilla egyik alkotóeleme) tartalmának köszönhetően a spray védő hatású
  • Az ASTRID SUN gyermek spray kifejezetten vízálló
  • A termék védi a gyermekek bőrét az infravörös és az ultraibolya sugárzástól
  • Az ASTRID SUN WET SKIN SPF 50 napozóspray dermatológiailag tesztelt

Alkalmazás: 
A spray-t vidd fel az egész testedre, majd dörzsöld be a bőrbe. A szem környékét kerüld.

Összetétel: 
C12-15 alkyl benzoate, Alcohol denat, C13-15 alkane, Homosalate, Octocrylene, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Butyloctyl salicylate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Polysilicone-15, Ethylhexyl triazone, Trimethylpentanediol/adipic acid/glycerin crosspolymer, 7-dehydrocholesterol, Bisabolol, Bis-ethylhexyl hydroxydimethoxy benzylmalonate, Octyldodecanol, Parfum, Tocopherol, Tocopheryl acetate, BHT.


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASTRID SUN WET SKIN Átlátszó napozóspray gyerekeknek SPF 50 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID SUN WET SKIN Detský transparentný sprej na opaľovanie OF50 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ