A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

AUSSIE Repair Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 250 ml

Termékkatalógus
AUSSIE Repair Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 250 ml
Hajápoló szett
Kód:  VLS226s Termékszám:  VLS226s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AUSSIE Repair Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 250 ml Megszűnt

AUSSIE Repair Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 250 ml

Tegye vissza az életet a száraz és sérült hajra az Aussie Repair Set segítségével. A természetes növényi olajokkal dúsított termékek gondozzák a hajat és a fejbőrt, táplálják, erősítik és kiküszöbölik a statikus elektromosságot. A szett teljes hajápolást kínál a mosástól a végső kezelésig, egészséges, ápolt és szép hajat kölcsönöz. A készlet tartalmaz Aussie Repair Miracle 300 ml sampont, Aussie Repair Miracle kondicionálót 200 ml és Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor 225 ml hajmaszkot.

Javítsa a Miracle sampont

A rendkívül hatékony összetételű, gyengéd sampon minden típusú nyugtalan haj ápolására szolgál. Gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan tisztítja a hajat, a száraz és sérült hajat könnyen szerkeszthető fényes fürtökké alakítja. A sampon gyengéd a hajra, és természetes összetételének köszönhetően egyedülálló gondozást nyújt a fejbőrnek, a hajnak és a hajgyökereknek. Az első használat után azonnal kiküszöböli a statikus elektromosságot és táplálja, rendszeres használat után általában erősíti, erősíti és javítja a haj általános haját. Kényeztesse a hajat egy minőségi természetes samponnal, hogy egészséges, ápolt és szép legyen!

Az Aussie Repair Miracle sampon főbb jellemzői

  • Finoman tisztítja a hajat
  • Mélyen regenerálja, hidratálja és táplálja
  • A száraz és sérült hajat könnyen állítható fényes fürtökké változtatja
  • Minden hajtípusra készült, különösen száraz és sérült hajra
  • Természetes összetétele gyengéd a hajnak
  • Erősíti és erősíti a hajat
  • Összességében javítja a hajat
  • A haj gyönyörű illatú

Hozzávalók:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Glikol-disztearát, Nátrium-citrát, Cocamide MEA, Nátrium-xilolszulfonát, Parfüm, Guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, Citromsav, Nátrium benzoát, Nátrium-klorid, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Limonene, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Benzil-alkohol, Linalool, Kumarin, Magnézium-nitrát, Simmondsia Chinensis magolaj, Persea Gratissima olaj, Macadamia Ternifolia magolaj, Metil-klór-izotiazolinon, Magnézium-klorid, CI 19140, Metilizotiazolinon, CI 17200.

Használat:
Vigye fel nedves hajra és habozzon óvatosan. Mosás után alaposan öblítse le a hajat.

Javítás Miracle Conditioner

Aussie Repair Miracle hajbalzsam az ausztrál makadámia, avokádó és jojobaolaj kivonataival gyönyörűen fényes, puha és rugalmas lesz a hajad. Gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan tisztítja a hajat, a száraz és sérült hajat könnyen szerkeszthető fényes fürtökké alakítja. Az első használat után azonnal kiküszöböli a statikus elektromosságot és táplálja, rendszeres használat után általában erősíti, erősíti és javítja a haj általános haját. Kényeztesse a hajat egy minőségi természetes kondicionálóval, hogy egészséges, ápolt és szép legyen!

Az Aussie Repair Miracle kondicionáló főbb jellemzői

  • Mélyen regenerálja, hidratálja és táplálja
  • A száraz és sérült hajat könnyen állítható fényes fürtökké változtatja
  • Minden hajtípusra alkalmas, különösen száraz és sérült
  • Természetes összetétele gyengéd a hajnak
  • Erősíti és erősíti a hajat
  • Összességében javítja a hajat
  • A haj gyönyörű illatú

Hozzávalók:
Aqua, Cetil-alkohol, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Sztearil-alkohol, Quaternium-18, Parfüm, Benzil alkohol, Cetearil-alkohol, Hidroxipropil guar, Bisz-aminopropil-dimetikon, Gliceril-sztearát, Poliszorbát 60, Citric acid, EDTA, Limonene, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Linalool, Kumarin, Oleil-alkohol, Magnézium-nitrát, Simmondsia chinensis magolaj, Persea gratissima olaj, Macadamia ternifolia magolaj, Metil-klór-izotiazolinon, Magnézium-klorid, Cl 19140, Metilizotiazolinon, Cl 17200.

Használat:
A legjobb hatás elérése érdekében vigye fel a balzsamot a nedves, megmosott hajra, hagyja egy ideig hatni, majd öblítse le.

3 perces csodaszépítő maszk

Az Aussie 3 Minute Reconstructor hajmaszk alkalmas azonnali hidratálást igénylő szárított hajra. A maszk mindössze 3 perc alatt képes helyreállítani a haj szerkezetét. A sérült haj mélyhajú maszkja az ausztrál citromfű kivonatait tartalmazza, amelyek kisimítják a haj érdes felületét, javítják a haj rugalmasságát és ragyogást kölcsönöznek neki.

Az Aussie 3 perces csodaszépítő hajmaszk főbb jellemzői

  • A 3 perces Miracle Reconstructor maszk száraz hajra alkalmas
  • Azonnal hozzáadja a szükséges hidratálást és fényt
  • Citromfű kivonatokkal dúsított összetétel
  • Élénkítse haját mindössze három perc alatt az Aussie 3 Minute Miracle maszkkal

Hozzávalók:
Aqua, Cetil-alkohol, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Sztearil-alkohol, Quaternium-18, Bisz-aminopropil-dimetikon, Benzil alkohol, Cetearil-alkohol, Hidroxipropil guar, Gliceril-sztearát, Parfüm, Poliszorbát 60, Citric acid, EDTA, Propilén-glikol, Oleil-alkohol, Magnézium-nitrát, Aloe barbadensis levéllé, Melissa officinalis levélkivonat, CI 19140, Phenoxyethanol, Methylparaben, Metil-klór-izotiazolinon, Magnézium-klorid, CI 17200, Metilizotiazolinon, Propilparaben, Etilparaben, Butilparaben, C-vitamin, Nátrium-szulfit, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát.

Használat:
A legjobb hatás érdekében vigye fel a maszkot a nedves hajra, hagyja hatni 3 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Normál, Sérült, Száraz Kész!
Űrtartalom
750 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál, Sérült, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
750 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AUSSIE Repair Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUSSIE Repair Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AUSSIE Repair Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 250 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ