Shop roku ApF HU

AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml

Termékkatalógus
AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml
5 6 értékelés
Sampon - nők számára, sérült és száraz hajra, fényes hatás, hidratáló és regeneráló, összetétel: vitaminos - 5 241,60 Ft/1 l
Kód:  VLS213 Termékszám:  5410076390830

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml

Ezt a kiváló hatékonyságú, hidratáló sampont kifejezetten a száraz, és károsodott haj ápolására fejlesztették ki. Könnyen és megbízhatóan tisztítja a hajat, segít visszaállítani hidratációs egyensúlyát, miközben természetes rugalmasságot kölcsönöz neki. A sampon alkalmazása száraz, és igénybevett hajra ajánlott, gyengéden tisztít, makadámiadió olaj kivonatból készült természetes összetevőjének hála pedig egyedülálló ápolást garantál a fejbőr, a haj, és a hajhagymák számára. Már az első hajmosás után a haj érezhetően hidratáltabb lesz, rendszeres használata során pedig élettel telivé, erőssé és selymessé válik. Próbáld ki az Aussie minőségi, természetes samponját, amely egészségessé, rugalmassá és csodálatosan fényessé varázsolja a hajadat!

A sampon jellemzői

  • Gyengésen tisztítja a hajat
  • Mély hidratálást biztosít
  • Rugalmassá és bársonyossá teszi a hajat
  • Száraz és károsodott hajra ajánlott
  • Természetes formulája kíméletes ápolást ígér
  • Erősíti és táplálja a hajat
  • Javítja a haj szerkezetét
  • Csodálatos ragyogást kölcsönöz a hajnak

A természetes kivonatok ereje

Az Aussie sampon ausztrál makadámiadió olaj kivonata megfelelően hidratálja a száraz és károsodott hajat, miközben puhává, egészségessé és természetesen rugalmassá teszi azt. A ritkaságnak számító, makadámiadióból hidegen sajtolt eljárással kinyert luxus olaj egyedülálló hatékonysággal rendelkezik: egyszeresen telítetlen olajok, E, A és B vitamin, valamint Omega-3 és Omega-6 zsírsavak alkotják. Ezek az összetevők csodákat művelnek a száraz, igénybevett és károsodott hajszerkezettel. A sampon megerősíti a fejbőr és haj védelmét, miközben egészségessé, mélyen hidratálttá és élettel telivé teszi a hajat. Használata során a haj bársonyosan puhává, tökéletesen tisztává, megerősödötté és gyönyörűen fényessé válik. Kényeztesd magad az Aussie samponjával, amely a természet erejével hidratálja a hajadat, és a fejbőrödet!

Összetétel:

  • Makadámiadió olaj kivonat - különféle vitaminokat és más jótékony összetevőket tartalmaz, amely megfelelő hidratálást nyújt a hajnak és a fejbőrnek egyaránt, miközben ragyogó fényűvé varázsolja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené

Hajtípus:
Száraz és károsodott hajra.

Használata:
Alkalmazd nedves hajon, és gyengéden habosítsd fel. A hajmosást követően alaposan öblítsd ki.

Aussie hajápoló termékek a szép és egészséges hajért

Az Aussie márka csúcskategóriás hajápoló termékeket gyárt és forgalmaz minden korosztály számára. A termékek összetételét természetes kivonatok alkotják, amelyek a természet erejével ápolják a hajat, és a fejbőrt. A prémium minőségű hajkozmetikumok hatékonyan táplálják a hajat, helyreállítják természetes hidratációs egyensúlyát, és javítják a sérült hajszerkezetet. Használd bizalommal az Aussie termékeit!

 

Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Sérült, Száraz Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Vitaminos Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUSSIE Moist Shampoo 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ