Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml

Termékkatalógus
AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml
Hajápoló szett
Kód:  VLS207s Termékszám:  VLS207s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml Megszűnt

AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml

Adjon kötetet a hajához az Aussie Volume Set segítségével. Az ausztrál komlókivonatokkal dúsított termékek gondoskodnak a hajadról és a fejbőrödről, segítenek az összekuszálódott fürtök felemelésében és természetes volumenben. A szett teljes hajápolást kínál a mosástól a végső kezelésig, és megerősíti, megerősíti és összességében javítja a haját. A készlet tartalmaz Aussie Ausome Volume sampont 300 ml, Aussie Ausome Volume kondicionálót 200 ml és Aussie SOS 3 Minute Miracle Volume 225 ml hajmaszkot.

Ausome Volume sampon

A rendkívül hatékony összetételű gyengéd sampon a kusza és finom haj ápolására szolgál. Gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan tisztítja a hajat, elősegíti az összegubancolódott fürtöket, és láthatóan nagyobb mennyiséget ad a hajnak. A sampont minden típusú hajra használhatja, kíméletes velük, és az ausztrál komló kivonataival rendelkező természetes összetételének köszönhetően egyedülálló gondozást nyújt a fejbőrnek, a hajnak és a haj gyökereinek. Az első használat után a sampon mennyiséget ad a hajnak, rendszeres használat után pedig erősíti, erősíti és összességében javítja a hajat. Kényeztesse a hajat egy minőségi természetes samponnal, hogy egészséges, terjedelmes és gyönyörű legyen!

Az Aussie Ausome Volume sampon főbb jellemzői

  • Finoman tisztítja a hajat
  • Segít feloldani a kusza fürtöket
  • Láthatóan nagyobb mennyiséget ad a hajnak
  • Minden hajtípusra tervezték
  • Természetes összetétele gyengéd a hajnak
  • Erősíti és erősíti a hajat
  • Összességében javítja a hajat
  • A haj gyönyörű illatú

Hozzávalók:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-citrát, Nátrium-klorid, Nátrium-xilolszulfonát, Parfüm, Citromsav, Nátrium benzoát, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Butylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Terminalia Ferdinandiana gyümölcs kivonat, Hisztidin, Magnézium-nitrát, Metil-klór-izotiazolinon, Magnézium-klorid, Metilizotiazolinon.

Használat:
Vigye fel nedves hajra és habozzon óvatosan. Mosás után alaposan öblítse le a hajat.

Ausome Volume Conditioner

Könnyű összetételű Aussie Ausome Volume hajkondicionáló az ausztrál komló kivonatával telt és gazdag, nagy volumenű hajad marad. A balzsam segít az összegubancolódott fürtök megemelésében, és láthatóan nagyobb mennyiséget ad a hajnak. Minden hajtípusra alkalmas, kíméletes velük, és az ausztrál komló kivonataival rendelkező természetes összetételének köszönhetően egyedülálló gondozást nyújt a fejbőrnek, a hajnak és a hajgyökereknek. Közvetlenül az első használat után a balzsam mennyiséget ad a hajnak, rendszeres használat után pedig erősíti, erősíti és javítja az általános hajszálakat. Kényeztesse a hajat egy minőségi természetes kondicionálóval, hogy egészséges, terjedelmes és gyönyörű legyen!

Az Aussie Ausome Volume kondicionáló főbb jellemzői

  • Segít feloldani a kusza fürtöket
  • Láthatóan nagyobb mennyiséget ad a hajnak
  • Minden hajtípusra tervezték
  • Természetes összetétele gyengéd a hajnak
  • Erősíti és erősíti a hajat
  • Összességében javítja a hajat
  • A haj gyönyörű illatú
  • Hozzáadja a szükséges hidratálást és fényt
  • Ausztrál komló kivonatokat tartalmaz

Hozzávalók:
Aqua, Cetil-alkohol, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Sztearil-alkohol, Quaternium-18, Benzil alkohol, Cetearil-alkohol, Parfüm, Oleil-alkohol, Hydroxyethylcellulose, Gliceril-sztearát, PEG-2M, Citric acid, EDTA, Propilén-glikol, Bisz-aminopropil-dimetikon, Poliszorbát 60, Benzyl salicylate, Eugenol, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Magnézium-nitrát, Silica, Aloe barbadensis levéllé, Humulus lupulus kivonat, Phenoxyethanol, Methylparaben, Metil-klór-izotiazolinon, Magnézium-klorid, BHT, Butilparaben, Metilizotiazolinon, Propilparaben, Etil-karbán, C-vitamin, Nátrium-szulfit, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát.

Használat:
A legjobb hatás elérése érdekében vigye fel a balzsamot a nedves, megmosott hajra, hagyja egy ideig hatni, majd öblítse le.

3 perces Miracle Volume Mask

Az Aussie 3 Minute Miracle Volume hajmaszk alkalmas finom és összegubancolódott hajra, amelynek életet kell adnia, és mindössze 3 perc alatt csodákat tehet velük. Az ausztrál szilva tartalmú hajmaszk gyengéden illatosítja a hajat, és maximális volumenet biztosít! A maszk könnyű textúrája nem terheli a hajat, táplálja és felemeli a gyökerekről. Káprázzon gyönyörű hajjal az AUSSIE 3 Minute Miracle Volume maszknak köszönhetően.

Az Aussie 3 perces Miracle Volume hajmaszk legfontosabb jellemzői

  • AUSSIE 3 perces Miracle Volume Mask
  • Alkalmas élettelen hajra
  • A könnyű textúra nem terheli a hajat
  • AUSSIE 3 perc Miracle Volume Mask táplálja a hajat és felemeli a gyökerekről
  • Gyönyörű táplált hajért és felülmúlhatatlan volumenért

Hozzávalók:
Víz / víz, Sztearil-alkohol, Ciklopentasziloxán, Cetil-alkohol, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Dimetikon, Glutaminsav, Fragrance/Parfüm, Benzil-alkohol, Edta, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj, Aloe Barbadensis levél kivonat, Ecklonia Radiata kivonat, Metil-klór-izotiazolinon, Metilizotiazolinon.

Használat:
A legjobb hatás érdekében vigye fel a maszkot a nedves hajra, hagyja hatni 3 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Dúsító hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Finom szálú, Normál, Gyenge és ritkuló Kész!
Űrtartalom
725 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Finom szálú, Normál, Gyenge és ritkuló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
725 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ