A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AX Gold Duopack

Termékkatalógus
AX Gold Duopack
Kozmetikai szett - tartalom: Axe Gold tusfürdő (250 ml) + Axe Gold izzadásgátló spray (150 ml)
Kód:  SG435 Termékszám:  8584057006410 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AX Gold Duopack

Az AXE Gold Duopack kozmetikai készletével minden porcikádban készen állsz majd a legújabb kihívásokra. A tusfürdő remek partnered lesz a mindennapos higiéniai rutinodban, amelyre garantáltan mindig számíthatsz. Gyengéden tisztítja meg és hidratálja a bőrödet. Az egzotikus fűszerekkel készült ellenállhatatlan illatának köszönhetően minden nő emlékezetébe bevésődsz, aki mellett elsétálsz.Az izzadásgátló megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen a nap folyamán. A vanília és a cédrusfa illatával csak úgy fordulnak majd utánad a nők.

Az AXE Gold Duopack kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A tusfürdő illata ötvözi az egzotikus fűszereket, a vaníliát, a pézsmát és a borostyánt
  • A gél gyengéden megtisztítja, miközben hidratálja is a bőrt
  • Élénkíti, felfrissíti és regenerálja a testet
  • Izzadásgátló a cédrusfa és a vanília csodálatos illatával
  • A dezodor spray megvéd az egész napos izzadástól

Az AXE Gold használata után valósággal újjászületsz

Az AXE Gold tusfürdő használata után kivételesen remekül érzed majd magadat, mintha újjászülettél volna. A tusfürdő gondoskodik a bőr puhaságáról és ápolásáról, rugalmas bőrt kölcsönöz. Ez a tusfürdő a testedet és az elmédet egyszerre regenerálja. Páratlan illatával, amely ez egzotikus fűszereket, pézsmát, vaníliát és a borostyánt ötvözi, minden körülötted lévő nő érdeklődését felkelted. Az AXE Gold tusfürdővel kellő önbizalmat kapsz zuhanyozás után.

Használata:
Vidd fel a tusfürdőt nedves bőrre, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Agua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Caramel, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium ADTA, Glycerin, Maltodextrin, PPG-12, Sodium chloride, Citronellol, Limonene, Linalool

Egészséges önbizalom minden helyzetben

Az AXE Gold izzadásgátlóval bármilyen helyzetben helyt állhatsz. Nemcsak a cédrusfa és a vanília illatával ölel körbe egész nap, de emellett védelmet nyújt az izzadás és az esetleges testszagok ellen is. A dezodor spray fokozza az önbizalmadat és segítségével új kihívások elé nézhetsz. Ez a dezodor garantáltan nem okoz csalódást, úgyhogy legyen mindig kéznél.

Használata:
Fújd fel a hónalj és a nyak bőrére szükség szerint.

Összetétel:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Bőrtípus:
A készlet minden bőrtípusra alkalmas.

A csomag tartalma:
1 × AXE Gold tusfürdő 250 ml
1 × AXE Gold izzadásgátló spray 150 ml

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AX Gold Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Gold sprchový gel 250 ml + AXE Gold antiperspirant sprej 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXE Gold Duopack.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ