AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AZZARO Wanted Edt Set 150 ml

Termékkatalógus
AZZARO Wanted Edt Set 150 ml
5 1 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EdT 50 ml és tusfürdő 100 ml - 8 593,33 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3393 Termékszám:  3351500019397

AZZARO Wanted Edt Set 150 ml

Indítsd a napodat az AZZARO Wanted EdT Set ajándékcsomaggal. Az AZZARO illatát féktelen férfiaknak tervezték. A parfümben a kardamom frissessége, a földes vetiver és a tonkabab erős illata érvényesül. A fás-fűszeres illat alkalmas nappali viseletre a munkahelyre, és esti alkalmakra. Az AZZARO Wanted Edt Set eau de toilette mellett semmi sem lehetetlen, a siker egyetlen karnyújtásnyira van.

Az AZZARO Wanted Edt Set férfi ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Az AZZARO Wanted Edt Set ajándékcsomag férfiaknak készült
  • Fűszeres és fás illat
  • Eredeti parfüm Franciaországból
  • Alkalmas nappali és esti viseletre
  • Az AZZARO Wanted Edt eau de toilette a merész és magabiztos férfiak kedvence

Az AZZARO Wanted Edt Set férfi ajándékkészlet rendeltetése

Az AZZARO Wanted Edt ajándékcsomag felébreszti a férfiakban a függetlenséget, az ösztönösséget és a vágyat, hogy elveik szerint éljenek. Te vagy az, aki meghatározza a játékszabályokat. AZZARO Wanted Edt kifejezi a vágyat, hogy elcsábítsd a választottadat. Viselője karizmatikus, féktelen, az életet teljes intenzitással és bátorsággal ünneplő férfiként írható le. Különösen a merész és magabiztos férfiak körében népszerű. Használd nappali viseletre és alkalmi partikra

Az AZZARO Wanted EdT férfi eau de toilette illat leírása

Az AZZARO Wanted Edt friss citrommal, mentával, gyömbérrel és levendulával nyit. A szívben lédús almát,  citrusos kardamomot, intenzív borókát és gerániumot fedezhetsz fel. Az AZZARO eau de toilette haiti vetiverrel, tonkababbal és borostyánfával zárul.

A csomag tartalma:
AZZARO Wanted Edt férfi eau de toilette, 50 ml
Tusfürdő, 100 ml

Fej:
Levendula, citrom, menta, gyömbér

Szív:
Boróka, geránium, alma, kardamom

Alap:
Borostyánfa, tonkabab, haiti vetiver


Összetétel

ALKOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. BENZIL-SZALICILÁT. ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT. CITRONELLOL. LIMONÉN. COUMARIN. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETIL-HEXIL-SZALICILÁT. GERANIOL. LINALOOL. EUGENOL. CITRAL. CINNAMAL. ISOEUGENOL. DISODIUM EDTA. BHT. CI 15985/SÁRGA 6. CI 19140/SÁRGA 5 [C2790B]. KIZÁRÓLAG: L'ORÉAL STELLT IHNEN DIE NACHSTEHENDEN INHALTSSTOFFLISTEN AUF IHREN WUNSCH ZUR VERFÜGUNG, OHNE HIERZU RECHTLICH VERPFLICHTET ZU SEIN. SIE GELTEN STETS NUR FÜR DAS JEWEILS BEZEICHNETE PRODUKT MIT DER DAZU MEGADOTT PRODUKT-REFERENZNUMMER. AUF EINEM PRODUKT FINDET SICH DIESE JEWEILS AM ENDE DER INHALTSSTOFFLISTE. OLYAN TERMÉKEKNÉL, AMELYEK KÜLÖNBÖZŐ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLLNAK ÖSSZE (PL. B. COLOURATIONEN), INHALTSSTOFFLISTE FÜR JEDEN BESTANDTEIL ANGEGEBEN. DA L'ORÉAL REGELMÄßIG NEUE WISSENSCHAFTLICHE ERKENNTNISSE IN DIE PRODUKTFORMULIERUNG EINFLIEßEN LÄSST, KÖNNEN VON EINER REFERENZ VERSCHIEDENE VERSIONEN MIT UNTERSCHIEDLICHEN ZUSAMMENSETZUNGEN IM UMLAUF SEIN. AZ EGYIK LEGJOBB ELÉRHETŐ TERMÉK ÖSSZESZERELÉSÉNEK ELLENŐRZÉSÉHEZ ELENGEDHETETLEN A TERMÉKEN TALÁLHATÓ INHALÁCIÓS LISTÁK MEGTEKINTÉSE. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Illatösszetevők
Kardamom, Levendula, Menta Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Illatösszetevők
Kardamom, Levendula, Menta Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AZZARO Wanted Edt Set 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AZZARO Wanted Edt Sada 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ