Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml

Termékkatalógus
BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml
5 1 értékelés
Kézkrém - nők számára, száraz bőrtípusra, hidratáló és regeneráló, hatóanyag: százszorszép és méhviasz, szilikonmentes, vegán kozmetikum, virágos illattal, 75 ml-es - 17 200 Ft/1 l
Kód:  TM426 Termékszám:  9000101222593 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml

Kényeztesd a kézfejedet az egyedülálló BARNÄNGEN Lycka Nutritive kézkrémmel, amely enyhülést hoz a száraz és nagyon száraz bőrnek a mindennapos bőrápolás során az I'm Full of Happiness készlet részeként. A százszorszép kivonattal és 7% Cold Cream hatóanyaggal dúsított krém eredményesen puhítja meg és intenzíven táplálja a száraz bőrt. Az innovatív Cold Cream hidratáló emulziót rózsavízből, méhviaszból és lipidekből készítették, hogy a lehető leggyengédebb ápolást és legnagyobb védelmet nyújtsa a kézfej bőrének. Ennek eredménye a gyönyörűen kiegyensúlyozott bőr és a kellemesen hűsítő érzés.

A BARNÄNGEN Lycka Nutritive kézkrém főbb tulajdonságai

  • BARNÄNGEN Lycka Nutritive kézkrém a nagyon száraz bőr ápolásához
  • puhává teszi, hidratálja és táplálja a kéz száraz bőrét
  • százszorszép kivonattal dúsították
  • a Cold Cream hidratáló- és védőemulzióval
  • Használata kellemesen hűvös érzést kelt
  • A BARNÄNGEN kézkrém nem tartalmaz szilikonokat

Alkalmazás:
Vidd fel a kézkrémet a kézfejre a megfelelő mennyiségben és gyengéden masszírozd be a száraz bőrbe.

Összetétel:
Aqua (water, eau); Ethylhexyl palmitate; Helianthus annuus (sunflower) seed oil; Behenyl alcohol; Glycerin; Cetearyl alcohol; Butyrospermum parkii (shea) butter; Hexanediol; Panthenol; Allantoin; Chamomilla recutita (matricaria) flower extract; Bellis perennis (daisy) flower extract; Tocopherol; Pantolactone; Parfum (fragrance); Triceteareth-4 phosphate; Sodium stearoyl lactylate; Hydrogenatedpalm glycerides citrate; Sodium hydroxide; Carbomer; Xanthan gum; Limonene; Linalool; Benzyl alcohol; Citral; Citronellol; Phenoxyethanol; Hydroxyacetophenone


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ