Shop roku Akvizice ApF HU

BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs 75 ml

Termékkatalógus
BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs 75 ml
Kézkrém - nők számára, normál bőrtípusra, hidratáló, tápláló és bőrpuhító, parabénmentes, szilikonmentes és természetes összetevőjű, natúr, bio és vegán kozmetikum, homoktövises kozmetikum-sorozat, citrusos illattal, 75 ml-es - 12 693,33 Ft/1 l
Kód:  KSTE940 Termékszám:  4260191884 Gyártó honlapja:
BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs 75 ml Megszűnt

BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs 75 ml

A Benecos kozmetikumok kiváló minőségű és természetes termékeket kínálnak, nagyon kedvező áron. Ez a kézkrém sem kivétel ez alól. A már említett előnyök mellett ez a kézkrém a kezed és a körmeid finom ápolását is biztosítja. A narancs- és homoktövis kivonatokkal dúsított gazdag összetétel biztosítja a stresszes bőrnek a szükséges tápanyagokat és hidratációt. A Benecos BIO Hand & Nail Cream Mandle használatával a kezeid puhák és simák lesznek.

A BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs kézkrém főbb jellemzői

  • Kézkrém kiváló minőségű természetes összetétellel
  • Hidratálja és táplálja a kezek stresszes bőrét
  • A BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs kézkrém használatával a kezed puha és selymes lesz
  • A gazdag összetétel homoktövis és narancs kivonatával dúsított
  • A krém könnyű formulája gyorsan felszívódik
  • A Benecos kézkrém vegánok számára is megfelelő

Összetétel:
Aqua, Helianthus Annuus hibrid olaj (*), Pyrus Malus juice (*), cetil-alkohol, sztearil-alkohol, nátrium-cetearil-szulfát, Taraxacum Officinale gyökérkivonat, parfüm **, glicerin, Citrus Aurantium Dulcis héja olaj, nátrium-benzoát °, Kálium-szorbát, citromsav, glicerin, Rosa Canina gyümölcskivonat, Sambucus Nigra gyümölcskivonat, Hypericum Perforatum virágkivonat *, Urtica Dioica gyökérkivonat *, Calendula Officinalis virágkivonat *, Arctium Lappa gyümölcskivonat *, Hippophae Rhamnoides gyümölcskivonat *, Tilia Cordata virágkivonat *, Tokoferol, napraforgómag-olaj, szorbit-észterek, Helianthus Annuus mag-olaj *, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BENECOS BIO Hand & Nail Cream Homoktövis és narancs 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENECOS BIO Hand & Nail Cream Rakytník a Pomeranč 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BENECOS BIO Hand & Nail Cream Rakytník a pomaranč 75 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ