A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BEVIRO Bergamia Wood (hajra és szakállra)

Termékkatalógus
BEVIRO Bergamia Wood (hajra és szakállra)
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: 30 ml szakállolaj (cédrus, fenyő, bergamott), szakállbalzsam 30 ml (cédrus, fenyő, bergamott), 2in1 sampon hajra és szakállra
Kód:  HOL331 Termékszám:  8594191200209
BEVIRO Bergamia Wood (hajra és szakállra) Megszűnt

BEVIRO Bergamia Wood (hajra és szakállra)

Lepd meg az egyik szerettedet vagy saját magadat a Be-Viro professzionális férfi szakáll- és hajápoló kozmetikai márka ajándékszettjével. Ezek a termékek tökéletesen hidratálják és táplálják a szakálladat és a hajadat, helyreállítják azok egészségét és ragyogását. Mindennapos használatuk mellett gyorsabban és sűrűbben növekedhet a szakállad. A Bergamia Wood készlete magában foglalja a szakállápoló olajat, aszakállbalzsamot és egy 2 az 1-ben sampont is. A Be-Viro kozmetikumokkal elérheted azt a szakállat, amelyről mindig is álmodtál, és azt a hajat, amelyet garantáltan mindenhol megirigyelnek.

A Be-Viro Bergamia Wood ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A termékek táplálják és hidratálják a hajat, a szakállat és a bőrt
  • A Be-Viro balzsam elősegíti a szakáll sűrűségét és növekedését
  • A balzsam szilárd állagával könnyen kialakíthatod a szakáll formáját
  • A Be-Viro olaj fokozza a szakáll fényét és rugalmasságát
  • Hidratálja és puhává teszi a szakáll alatti bőrt
  • A 2 az 1-ben Be-Viro sampont a haj és a szakáll számára tervezték

Be-Viro haj- és szakállsampon

A Be-Viro 2 az 1-ben sampon egy tökéletes segítőtárs a haj és a szakáll ápolásában. A sampon kifogástalanul távolítja el a szennyeződéseket a hajból és a szakállból és gyengéden zsírtalanít is, így eredményez egészséges és ragyogó hajat és szakállat, illetve ápolja a szakáll alatti bőrt is. A sampont használhatod minden nap, hiszen nem tartalmaz semmilyen káros hatóanyagot, csak is természetes és bőrbarát összetevőket. Ezt asampont és az összes többi Be-Viro terméket a Cseh Köztársaságban készítették prémium minőségű alapanyagokból. A sampon a szokásosnál több pantenolt tartalmaz, amely elősegíti a bőr gyógyulását, támogatja a regenerálódását és hidratálja a bőrsejteket.

Használat:
Vidd fel a nedves hajra és a szakállra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le.

Be-Viro szakállolaj

A BE-VIRO Cédrus, Fenyő, Bergamott szakállápoló olaj a természetes férfi kozmetikumokat gyártó cseh márka nagyszerű terméke, amely elsősorban a felhasznált anyagok minőségéről, a termékeik tiszta összetételéről és letisztultságáról ismert. Az olaj gondosan válogatott tápláló anyagok keveréke, pontosabban a cédrus, a fenyő és a lédús bergamott illóolajoké, amelyek kellemes, férfiasan édes illatotbiztosítanak a szakállnak. A szakállolaj emellett megnyugtatja a szakáll alatti bőrt és hidratálja azt. E-vitamin tartalmának köszönhetően fokozza a szakáll növekedését és minőségét is. Éppen ezért ez a Be-Viro szakállolaj olyan alapvető szükséglet, amely hozzájárul a tökéletes megjelenéshez.

Hatóanyagok:

  • Rizsolaj - puhává teszi és regenerálja a szakáll alatti bőrt, kiváló bőrápoló tulajdonságokkal bír, táplálja és hidratálja a szakállat és ragyogást kölcsönöz
  • Mandulaolaj - hidratálja és megnyugtatja a szakáll alatti bőrt, gazdag az esszenciális zsírsavakban, vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít, védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben
  • Avokádóolaj - megakadályozza a bőr viszketését, erőteljes, vitaminokban gazdag antioxidáns, véd az UV sugárzástól, lágyítja és regenerálja a szakállad és elősegíti a növekedését
  • Jojobaolaj - védi a szakállat a külső hatásoktól, táplál, puhaságot és ragyogást biztosít
  • Ricinusolaj - táplálja a szakállat, fényessé teszi és elősegíti a növekedését
  • E-vitamin - hidratáló és gyulladásgátló hatással bír, támogatja a szakáll növekedését és javítja a minőségét, csökkenti a szakáll töredezettségét, erőteljes antioxidáns

Használata:
Csepegtess olajat a tenyeredbe és gyengéden masszírozd be a szakállba és a szakáll alatti bőr be. Az ajánlott olajmennyiség egy alkalomra 4-8 csepp.

Összetétel:
Avokádóolaj, jojobaolaj, mandulaolaj, ricinusolaj, rizsolaj, bergamottolaj, cédrusolaj, fenyőolaj, E-vitamin

Be-Viro tápláló szakállbalzsam

A BE-VIRO Cédrus, Fenyő, Bergamott szilárd állagú szakállbalzsam egy olyan egyedülálló termék, amelyet a bőr és a száraz, makacs és töredezése hajlamos szakáll mindennapos ápolására fejlesztettek ki. Nagyszerűen formázható vele a szakáll és megkönnyíti a kívánt stílus kialakítását is. Emellett gondoskodik a szakáll számára szükséges táplálásról és támogatja a növekedését is. Rendszeres használatával megelőzheted a szárazés töredezett szakállat. Megakadályozza a száraz és viszkető bőrt azáltal, hogy a fenyőerdő kellemes illatával hidratálja és teszi bársonyosan selymessé a bőrt. A szakállbalzsam összetételét tápláló shea vajjal és argánolajjal dúsították. A vintage stílusú praktikus kiszerelésével elengedhetetlen segítőtárssá válik utazásokkor.

Hatóanyagok:

  • A shea vaj gondoskodik a szakáll és a bőr ápolásáról, megerősít, táplál és véd
  • A jojobaolaj kívülről nyújt védelmet a szakállnak
  • A ricinusolaj belülről biztosítja a szükséges tápanyagokat
  • Az argánolaj regenerál és lelassítja a sejtek öregedését
  • A kókuszolaj megvédi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben
  • A kandelilla viasz puha és selymes szakállat kölcsönöz

Használat:
Kend el a megfelelő mennyiségű szakállbalzsamot a kezedben és masszírozd be a szakálladba és a szakáll alatti bőrbe. Alakítsd ki a kívánt formát. Figyelj arra, hogy ne kerüljön a szemedbe.

Összetétel:
Argánolaj, jojobaolaj, kókuszolaj, ricinusolaj, shea vaj, kandelilla viasz, bergamottolaj, cédrusolaj, fenyőolaj, E-vitamin.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Bőrápolás, Hajápolás Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Bőrápolás, Hajápolás Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEVIRO Bergamia Wood na vlasy a vousy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEVIRO Bergamia Wood na vlasy a fúzy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ