A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

BIOTHERM Aquasource Double Set

Termékkatalógus
BIOTHERM Aquasource Double Set
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: Aquasource Cream 50 ml + Biosource Cleanser 50 ml + kozmetikai táska
Kód:  VBAL564 Termékszám:  8024417112530

BIOTHERM Aquasource Double Set

A BIOTHERM Aquasource Double Set női kozmetikai készlet tökéletes a normál és a kombinált bőr hidratáló ápolására. Az igazán mutatós Cruciani kozmetikai táska a Biotherm elismert francia márka két termékét tartalmazza. A Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab mellett a készletben megtalálod még az innovatív Aquasource arckrémet is. A tisztító hab maradéktalanul, de mégis kíméletesen távolítja el az összes szennyeződést a bőrről, gondoskodik a bőr puhaságáról és rugalmasságáról. Ezt követően a kíméletes, gél állagú krém biztosítja a bőr mélyebb, hosszan tartó hidratálását, kisimítja a ráncokat és feszességet illetve rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. A luxus krém helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését, egészséges és szép, ragyogó bőrt eredményez.

A BIOTHERM Aquasource Double Set kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet nőknek egy szép Cruciani kozmetikai táskában
  • A készlet 2 egymást tökéletesen kiegészítő termékből áll a Biotherm neves márka jóvoltából
  • Az egyedi Life Plankton-t tartalmazó összetételével mélyen hidratálja a bőrt
  • A Life Plankton megnyugtatja és feszesíti a bőrt, védi és páratlanul regenerálja azt
  • A Biosource tisztító hab finoman megtisztítja, tonizálja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, megakadályozza a kellemetlen fénylő bőrt
  • Puha, zselés Aquasource gél innovatív formulával a tökéletesen hidratált bőrért
  • Kisimítja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, helyreállítja a fiatalos megjelenését
  • Biotherm kozmetikai készlet normál és kombinált bőrre

Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab a gyengéden megtisztított és tónusos bőrért

A Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser kozmetikai tisztító termék vízzel érintkezve selymesen puha habbá alakul a bőrön, amely valóban nagyon kíméletesen tisztítja meg az arcodat. A tiszta termál plankton mély és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek, a shea vaj táplálja a bőrt, a cink pedig mérsékli a faggyúmirigy faggyútermelését. Gazdag a vitaminokban, ásványokban, tápanyagokban és ápoló hatóanyagokban, így tehát a Biosource tisztító hab gyönyörűen üde és ragyogó, táplált és mélyen hidratált bőrt nyújt. Ugyanakkor gondoskodik az egységes bőrtónusról is.

Hatóanyagok:
Ásványok komplexuma - egységesíti a bőrtónust
Cink - támogatja a bőr védőfunkcióját, csökkenti a faggyúmirigyek faggyútermelését
Shea vaj - intenzív és jelentős táplálást biztosít a bőrnek
Life Plankton - tiszta termál plankton kivonat, a Biotherm kozmetikumok exkluzív és tipikus hatóanyaga, amely egyébként az ásványi forrásokból származik a francia Pireneusokból, gazdag az ásványokban, a szabadalmaztatott Fermogenesis nevezetű biotechnológiai fermentációs folyamat során nyerik ki, 35 tápanyagot, fehérjét, vitamint, aminosavat, szénhidrátot, lipideket és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a bőr életfunkcióit és elengedhetetlenek az egészséghez.

A felhasználása:
Nedvesítsd be az arcbőrt tiszta vízzel minden reggel. Vigyél fel megfelelő mennyiségű tisztító gélt a tenyeredbe, majd innen az arcodra. Gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd be az arcodba, ameddig gazdag hab nem képződik a vízzel történő érintkezés során. Kerüld a szem környékét. Ezt követően alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Állaga:
Gél (habzó)

Bőrtípus:
Normál és vegyes bőrre

Összetétele:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Montmorillonite, Myristic Acid, Butylene Glycol, Argilla, Palmitic Acid, Glycol Stearate, Lauric Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, CI 77891, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium Edta, Kaolin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Zinc Gluconate, Sal Maris, Benzyl Alcohol, Vitreoscilla Ferment, CI 42090, CI 19140, Fragrance

48 órán át hidratált és tökéletesen ragyogó bőr a Biotherm Aquasource hidratáló krémmel

Az Aquasource géles arckrémet gyengéd összetétel és finom állag jellemzi, amelyet könnyen felvihetsz a bőrre és könnyen be is szívódik. Több sejtszinten egyszerre és gyorsan hidratálja a bőrt és megőrzi a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát akár 48 órán keresztül. Az innovatív Aquasource krém tiszta termál plankton és mannóz kivonattal készült. Ezek az összetevők gondoskodnak a bőr hosszan tartó hidratáltságáról, ezáltal pedig kisimítják a ráncokat illetve feszesítik a bőrt és megerősítik a bőr védőképességét is. A krém lenyűgöző módon teszi ragyogóvá a bőrt és megadja a puhaságát, a természetes szépségét és a fiatalos megjelenését. A krémet normál és vegyes bőrre készítették, táplálja a bőrt, természetesen rugalmas, üde és ápolt bőrt eredményez. Kényeztesd az arcbőrödet egy olyan hidratáló krémmel, amellyel csodaszép és kellemesen sima lehet!

Hatóanyagok:
Life Plankton - tiszta termál plankton kivonat, a Biotherm kozmetikumok exkluzív és tipikus hatóanyaga, amely egyébként az ásványi forrásokból származik a francia Pireneusokból, gazdag az ásványokban, a szabadalmaztatott Fermogenesis nevezetű biotechnológiai fermentációs folyamat során nyerik ki, 35 tápanyagot, fehérjét, vitamint, aminosavat, szénhidrátot, lipideket és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a bőr életfunkcióit és elengedhetetlenek az egészséghez.
Mannóz - a bőrszövet mélyebb rétegeiben hat, gondoskodik a bőr hosszú távú és mély hidratálásáról

A felhasználása:
Használd minden reggel/este a megtisztított arcbőrön. Masszírozd be gyengéd körkörös mozdulatokkal. Kerüld a szem környékét.

Állag:
Krém

Bőrtípus:
Normál, vegyes bőrre

Összetétele:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol Denat, Butyrospermum Parkii Butter, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Mannose, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ceramide 3, Zinc Gluconate, Glyceryl Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Serine, 2-Oleamido-1, 3-Octodecanediol, Cholesterol, Disodium EDTA, Hydroxypalmitoul Sphinganine, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citrulline, Menthoxypropanediol, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Acrylates/Steareth-20 MehacrylateCopolymer, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, CI 19140, CI 42090, Linalool, Geraniol, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum, (F.I.L C171913/2)

A készlet tartalmazza:
1 × Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab (50 ml)
1 × Biotherm Aquasource Cream hidratáló arckrém (50 ml)
1 × Cruciani fehér kozmetikai táska


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Aquasource Double Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Double Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Aquasource Double Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ