30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml

Termékkatalógus
BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: frissítő és méregtelenítő tusfürdő testre és hajra 75 ml, hidratáló és erősítő bőrzselé 75 ml és borotvahab érzékeny bőrre 50 ml - 9 595 Ft/100 ml
19 190 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1872 Termékszám:  3614273722575 Gyártó honlapja:
BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml 19 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml

Ajándékszettet keresel férfiaknak? A BIOTHERM Homme Aquapower készlet remek választás lesz. Olyan alapvető kozmetikumokat tartalmaz, amelyeket a bőrápolást fontosnak tartó férfiak remekül kihasználhatnak. A következőket találhatod a szettben: Aquapower Gel Pelli Normali Miste hidratáló gél az azonnali frissességért, Aquapower tusfürdő és borotvahab az irritáció ellen, mindennapi borotválkozáshoz. A kozmetikai szett mutatós dobozban kerül forgalomba, így ajándéknak is kiváló. A szettben található Homme Aquapower készlettel bőröd tökéletesen hidratált és remek illatú lesz.

A BIOTHERM Homme Aquapower kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BIOTHERM Homme Aquapower Set férfiak számára készült.
  • Kiváló szett hidratáló géllel, tusfürdővel és borotvahabbal
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és friss illatot hagy maga után.
  • A férfiaknak szánt frissítő testzselé parabénmentes formulával és vízi Life Planktonnal való dúsításával örvendeztet meg.
  • A Homme Aquapower hidratáló arcápoló gél a férfiak bőrének 48 órás hidratálást biztosít.
  • A BIOTHERM Homme Foam Shaver gazdag és gyengéd habot képez, amely megnyugtatja a bőrt és kisimítja az egyenetlenségeket.
  • A Homme Aquapower szett ajándékdobozban érkezik.

Továbbfejlesztett ikonikus Aquapower termék

Az új, ultra-hidratáló és erősítő Aquapower gél tisztább formulával hidratál és visszaállítja a bőr energiáját az első használattól kezdve. A fejlett, 48 órás hidratáló arcápoló gél férfiaknak tonizálja és revitalizálja a bőrt, puhává, üdévé és rugalmassá teszi. A Homme Aquapower Advanced Gel normál és kombinált bőrre alkalmas. Vidd fel a tiszta, száraz bőrre.

Az Aquapower Gel Douche gyengéden tisztítja a testet és a hajat

Ez a frissítő tusfürdő minden bőrtípusra, testre és hajra alkalmas, és gyengéden tisztítja a bőrt, ami sima és hidratált lesz. A jellegzetes Aquapower illatú, hűsítő, revitalizáló tusfürdő férfiaknak parabénmentes formulájával és Life Planktonnal - a tengeri környezetből származó összetevőkkel gazdagított, a bőrt védő, helyreállító és erősítő összetevőivel - gyönyörködtet.

A BIOTHERM Homme Aquapower szettet borotvahab egészíti ki

A BIOTHERM Homme Foam Shaver borotvahab a mindennapi borotválkozáshoz tervezett termék. A hab ásványi anyagokkal gazdagított, amelyek puhítják a szakállat és előkészítik a kíméletes borotválkozásra. Nedves bőrre kenve gazdag és sima habot képez, amely megnyugtatja a bőrt és kiegyenlíti az egyenetlenségeket. A borotva mozdulatai gyengédebbek lesznek, jobban siklik, és a borotválkozás összességében kellemesebb lesz. Ezenkívül megelőzi a borotválkozás utáni nem kívánt bőrpírt és irritációt. A hab minden bőrtípusra, különösen az érzékeny bőrre alkalmas. Kényeztesd magát egy minőségi termékkel, amely tökéletesen előkészíti bőrödet a gyors, problémamentes borotválkozáshoz.

A csomag tartalma:
Aquapower Hidratáló gél 75 ml
Aquapower tusfürdő 75 ml
Borotvahab 50 ml


Összetétel

Aquapower Gel Douche a Biotherm Homme-tól

AQUA / VÍZ / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ-HIDROLIZÁTUM, SUCROSE, COCO-BETAINE, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, VITREOSCILLA FERMENT, HEXYLENE GLYCOL, BENZIL-SZALICILÁT, CITRONELLOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE.

Aquapower Advanced Gel a Biotherm Homme-tól

ÖSSZETÉTEL: VÍZ / VÍZ / EAU - DIMETIKON - ALKOHOL DENAT. - GLICERIN - BUTILÉNGLIKOL - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT AMMÓNIUM - PRUNUS ARMENIACA VESEOLAJ SÁRGABARACK - MAGOLAJ - GLICIN / SZÓJABABMAGOLAJ - SZÓJA TRITRA - ACLUK - MANGÁN-GLÜKONÁT - 2-OLEAMIDO-1,

Homme Basics Line borotvahab

AQUA, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, GLICERIN, ISOBUTÁN, LAURETH-23, BUTÁN, POLYSORBATE 20, PROPÁN, PARFUM, DIMETIKONOL-SZTEARÁT, LINALOOL, POLIKVATERNIUM-7, LIMONÉN VITREOSCILLA FERMENT, CITRAL, COUMARIN, SACCHAROMYCES CEREVISIAE KIVONAT, NÁTRIUM-HIALURONÁT, TRITICUM VULGARE

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Arcgél, Tusfürdő Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Arcgél, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Homme Aquapower szett 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Aquapower Set 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Homme Aquapower Set 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ