AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BOMB COSMETICS Three Little Birds

Termékkatalógus
BOMB COSMETICS Three Little Birds
5 1 értékelés
Ajándék szett - Tartalma: 1 × almás- málnás tornádó, 1 × pink rebarbara muffin, 1 × Spring fantázia szappan, 1 x mini Daisy cupcake, 1 × Butterfly Wings muffin - 1 318 Ft/db
Kód:  KSDS0976 Termékszám:  5037028253168

BOMB COSMETICS Three Little Birds

A BOMB COSMETICS - The Three Little Birds kozmetikai ajándék szett egy csodálatos ajándék az illatos fürdő szerelmeseinek, főleg azoknak, akik minőségi kozmetikumokkal ápolják bőrüket. Az exkluzív kollekcióban kézműves fürdő termékeket talál, friss gyümölcsös aromákkal. A termékek olyan prémium természetes összetevőket tartalmaznak, mint a kakaóvaj, shea vaj és a gondosan válogatott illóolajok. Ezeknek köszönhetően a termék hidratáló hatású, lágyítja bőrt, puhává és illatossá varázsolja azt. A fürdő így teljesen ellazítja az érzékeket, megnyugtatja a testet, és serkenti az elmét. Kényeztesse bőrét luxus fürdőtermékekkel amely tele van illóolajokkal és aromákkal, hogy nyugtató pihenésben legyen része egy fárasztó nap után.

Alkalmazás:
Dobjon egy BOMB COSMETICS terméket a kádba, és hagyja, hogy fokozatosan feloldódjon, miközben az illóolajok felszabadulnak benne. Merüljön el a fürdő nyújtotta előnyökben és élvezze annak jótékony hatását. Lélegezzen mélyeket és élvezze a gyógyító aromákat.  

A készlet tartalma:

  • Almás-málnás tornádó 160 g
  • Pink rebarbara muffin 50 g
  • Spring fantázia szappan 100 g
  • Daisy mini cupcake 30 g
  • Pillangó szárny 160 g

 

 

Paraméterek

Terméktípus
Fürdőbomba Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdőbomba Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOMB COSMETICS Three Little Birds Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Tři malí ptáčci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOMB COSMETICS Darčeková sada Tri malé vtáčiky.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ