AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BVLGARI Ladies Gift EdT Szett 45 ml

Termékkatalógus
BVLGARI Ladies Gift EdT Szett 45 ml
Parfüm szett - tartalma: Crystalline 15 ml, Coral 15 ml, Amethyste 15 ml - 44 422,22 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3416 Termékszám:  783320860003

BVLGARI Ladies Gift EdT Szett 45 ml

Ha nem tudsz dönteni egy adott BVLGARI illat mellett, próbáld ki a BVLGARI Ladies Gift EdT Set ajándékcsomagot. A készletben a márka háromféle eau de toilette illatát találod. Mostantól minden alkalomra lesz megfelelő parfümöd. A BVLGARI egyike azon olasz luxusmárkáknak, amelyek az ősi művészet szépségét és az időtlen európai eleganciát ötvözik. Az olasz érzékiség, a kifinomult stílus és a személyiség kifejeződése. 

A BVLGARI Ladies Gift EdT Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BVLGARI Ladies Gift EdT ajándékcsomagot nőknek tervezték
  • Eredeti illat Olaszországból
  • Bármilyen öltözéket feldob
  • A készletben három BVLGARI eau de toilette parfümöt találsz

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

A szikrázó gyémántok által inspirált BVLGARI Omnia Crystalline EdT eau de toilette a végtelen szabadság érzését idézi. Összetétele közel áll a csillogó kristályok tisztaságához. A BVLGARI eau de toilette ideális kiegészítőd lesz minden alkalomra. A BVLGARI Omnia Crystalline EdT-t a lótuszszirom, a lédús, egzotikus nashi körte és a krémes balsafa tiszta, kristályos illata jellemzi. Bambusz és édes nashi gyümölcsök könnyed jegyeivel nyit. A szívillatban lótusz dobog. Az illat alapját a balsafa eleganciája alkotja, amely tartósan fejlődik és egész nap veled marad.

BVLGARI Omnia Coral EdT 

A BVLGARI Omnia Coral EdT EdT illata tökéletes a nők számára. Az eau de toilette alapvető jellemzője egy virágos keverék, amelyhez rózsa, ibolya és jázmin jegyei társulnak. Az eau de toilette egy gyümölcsös melléktónussal zárul, amely legfőképp édes, mint a sárgabarack, a fekete ribizli és más gyümölcsök. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik a bergamott, a cédrus és az alma is. Ez az eau de toilette a nyári napokra készült. 

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

A BVLGARI Omnia Amethyste EdT tökéletes illat a nők számára. A parfümöt egy virágos keverék jellemzi, amely magában foglalja a rózsa, a jázmin és az ibolya tónusait. Az eau de toilette alapját másodlagos faillatok egészítik ki, így a parfüm másik erőssége a rózsafa, a szantálfa és a cédrusfa illata. A grapefruit és a rózsa szintén illatos összetevők. Az eau de toilette a nyári napokra készült. 

A csomag tartalma: 
BVLGARI Omnia Crystalline EdT, 15 ml
BVLGARI Omnia Coral EdT EdT, 15 ml
BVLGARI Omnia Amethyste EdT, 15 ml


Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!
Űrtartalom
45 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
45 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BVLGARI Ladies Gift EdT Szett 45 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ