AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml

Termékkatalógus
BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml
Parfüm szett - tartalmazza: EdT 100 ml, EdT 15 ml - 37 817,39 Ft/100 ml
43 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KPFB1025 Termékszám:  783320421174
BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml 43 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml

BVLGARI


A szikrázó gyémántok által inspirált BVLGARI Omnia Crystalline EdT eau de toilette a végtelen szabadság érzését idézi fel. Összetétele közel áll a csillogó kristályok tisztaságához. A BVLGARI eau de toilette ideális kiegészítő lesz minden alkalomra.
Alapvető információk
Illat típusa: Virágos, fás
Ajánlott:Női
Egyéb illatjegyek:Körte, lótusz

FEJ

Bambusz

SZÍV

Lótusz

ALAP

Balsafa

Virágok ölelésében a BVLGARI Omnia Crystalline EdT-vel

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT egy női illat, amelyet soha nem fogsz másra cserélni. Ez az illat olyan nőknek való, akik szeretik a virágokat, különösen az ibolyát vagy a rózsát. A BVLGARI Omnia Crystalline EdT másodlagos, vizes jegyekkel is gazdagított, amelyek elsősorban a gyümölcsök, a tenger és a vízi virágok friss illatát idézik. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik még a körte és a lótusz is. A BVLGARI eau de toilette a meleg nyári napokon ideális.

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT legfontosabb jellemzői

  • A BVLGARI Omnia Crystalline EdT nők számára ideális
  • A gyémántok szépségét idézi
  • Virágos, fás illatú
  • Meleg nyári napokra alkalmas
  • A BVLGARI Omnia Crystalline EdT a körte és a lótusz illatán alapul
  • A szett 100 ml EdT-t és 15 ml EdT-t tartalmaz

Hétköznapokra és különleges alkalmakra

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT egy kifinomult női illat, melyben virágok és fák keverednek. Illatával körülvéve minden nő ragyogni fog, különösen a tavaszi és nyári hónapokban. Értékelni fogod ezt az időtlen illatkompozíciót, amelyet környezeted és te sem fogsz megunni soha. A BVLGARI Omnia Crystalline EdT eau de toilette minden hétköznapra és ünnepi alkalomra ideális kiegészítőd lesz.

A virágos illatot fás jegyek hangsúlyozzák

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT-t a lótuszszirom, a lédús egzotikus nashi körte és a krémes balsafa tiszta kristályos illata jellemzi. A bambusz és az édes nashi bogyós gyümölcsök könnyed tónusaival nyit. A lótusz megérinti a szíved. Az illat alapját az elegáns balsafa adja, amely hosszan bontakozik ki, és egész nap veled marad.

A BVLGARI egyike azon olasz luxusmárkáknak, amelyek a művészet szépségét és az időtlen európai eleganciát ötvözik. Az olasz érzékiséget, a kifinomult stílust és az egyediséget ötvözi. A BVLGARI márka 1884-ben Rómában született, és a görög ékszerész, Sotirios Voulgaris alapította. Híres a kifinomult férfi és női parfümök, testápoló szerek, stílusos ékszereiről, kiegészítőiről és karóráiról. Még maguk a BVLGARI parfümök is úgy festenek, mint egy-egy pompás ékszer vagy drágakő, köszönhetően az ötletes tervezésű és gyönyörűen díszített üvegeknek, amelyek tartalma minden öltözéket káprázatossá tesz.

Összetétel

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!
Űrtartalom
115 ml Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
115 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Ezt a terméket szeretném cégként közösségi adószámmal nettó értékben megvásárolni. Lehetséges? Ha igen akkor hogyan tudom.

Kérdések és válaszok: BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml
Kiegészítők: BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BVLGARI Omnia Crystalline EdT Súprava 115 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ