Slevy s AP+ Slevy s AP+

CASIO WV-M60B-3AER

Termékkatalógus
CASIO WV-M60B-3AER
Férfi karóra - digitális, Quartz szerkezet, számlap átmérője: 43,7 mm, 50 m (5 ATM) vízállóság, üveg: műanyag
Kód:  KHO14786 Termékszám:  4549526161292 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASIO WV-M60B-3AER

Férfi karóra CASIO WV-M60B-3AER kiváló választás minden sport kedvelő férfinak, akik órájukon túl pontos időt várnak el. Az acél tok, valamint a kombinált bőr- és textil heveder növeli sportos és elegáns megjelenését. Az 5 ATM vízálló tulajdonsága lehetővé teszi a kezek és a zuhanyok mosását. Az óra műanyag üveggel van felszerelve, amely nagyon erős és tartós. A tárcsa digitális időmegjelenítést kínál, beleértve számos hasznos funkciót is. Tökéletes működésüket egy minőségi kvarcmozgás biztosítja, amelynek akkumulátora évekig tart, és pontossággal büszkélkedhet. A CASIO órák kiváló divatos kiegészítők mindennapi viselethez és sporttevékenységekhez.

A CASIO WV-M60B-3AER óra főbb jellemzői

  • Digitális férfi óra
  • Acél tokkal, műbőr szíjjal és szövettel
  • Tartós műanyag csúszda
  • CASIO óra vízálló 5 ATM-mel
  • Minőségi kvarcmotor hajtja
  • Megjeleníti a dátumot és az automatikus naptárat
  • Riasztást kínál
  • LED-es világítással és rádióvezérléssel
  • Szín: ezüstszöld

Világidő és LED világítás

A CASIO órák számos olyan praktikus funkcióval vannak felszerelve, amelyeket nemcsak a sport során lehet használni. Megjelenítik az aktuális dátumot, a hét napját, és egy teljesen automatikus naptárral is rendelkeznek, amelyet több évtizedre előre programoznak. Azok, akik szeretnek utazni, minden bizonnyal értékelni fogják a világidőt. Lehetőség van riasztás beállítására is , hangjelzéssel figyelmezteti. Az összes funkció kényelmesen megfigyelhető a LED-es kijelző megvilágításával.

Tökéletesen pontos stopper és rádióvezérlés

Az óra stopperrel rendelkezik, amelynek pontossága 1/100 másodperc, és egy visszaszámlálóval, a másodperces 1/10-es pontossággal, amely lehetővé teszi az időmérést és az olvasást. A rádióvezérlésnek köszönhetően atomi idő hordozói vannak, ami megkérdőjelezhetetlen pontosságot biztosít. CASIO WV-M60B-3AER egyszerűen top órák, amelyek nemcsak a formatervezéssel, hanem a hasznos funkciókkal is örülnek.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Óralap átmérője
43,7 mm Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Kirakás
Kirakás nélküli Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Számlap és kijelző

Óralap átmérője
43,7 mm Kész!
Kirakás
Kirakás nélküli Kész!

Szíj

Szíj anyaga
Textil Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

Stílus és dizájn

Stílus
Retró Kész!
Több paraméter

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO WV-M60B-3AER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO WV-M60B-3AER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO WV-M60B-3AER.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ