AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CLARINS Body Absolute Hydration Set

Termékkatalógus
CLARINS Body Absolute Hydration Set
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: Moisture Rich Body Lotion 200 ml + Exfoliating Body Scrub 30 ml + Hand and Nail Treatment Cream 30 ml
Kód:  VBAL568 Termékszám:  3380810299694

CLARINS Body Absolute Hydration Set

A CLARINS Body Absolute Hydration Set női kozmetikai ajándékszett segítségével megőrizheted a hidratált és a bársonyosan puha bőrt. A készletben megtalálod a kedvenc testápoló tejedet illetve egy ajándék mini kiszerelésű bőrradírt és kéz- és körömápoló krémet is. A Clarins Moisture Rich testápoló tejet bármilyen típusú bőrre is használod, biztosan olyan lesz, mint egy jó balzsam a száraz bőrnek. A hidratáló hatása mellett megvédi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben és segít a bőröregedés jeleinek mérséklésében is. Az Exfoliating Body Scrub hámlasztó és méregtelenítő hatású bőrradír sima és puha bőrt kölcsönöz. A kéz- és körömápoló krém hidratálással védi és megnyugtatja a bőrt illetve megerősíti a körmöket.

A CLARINS Body Absolute Hydration Set női kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Ajándék kozmetikai szett a neves francia márkától
  • A készlet testápoló tejet és ajándék testradírt, valamint kéz- és körömápoló krémet tartalmaz
  • A Clarins Moisture Rich testápoló tej ideális a száraz bőrre
  • Enyhíti a bőr öregedésének tüneteit, kisimítja a bőrt, javítja a bőrtónust
  • Testápoló tej tápláló shea vajat tartalmazó összetétellel
  • Tudományosan kifejlesztett formula a fiatalos megjelenésű bőrért
  • Exfoliating Body Scrub testradír hámlasztó és méregtelenítő hatással
  • Megnyugtatja és puhává teszi a bőrt, miközben feszes, puha és rugalmas bőrt kölcsönöz
  • A Clarins kéz- és körömápoló krém hidratálja, regenerálja és védi a kéz bőrét

Ápold a bőrödet a Clarins Moisture Rich Body Lotion hidratáló testápoló tejjel

A Clarins Moisture Rich Body Lotion testápoló tej a márka legnépszerűbb termékei közé tartozik. Ideális a száraz bőrre és annak sajátságos igényeihez. A tápláló shea vajat tartalmazó összetételével gondoskodik a bőr szükséges hidratálásáról, így biztosítja a bársonyosan puha és sima bőrt. Az enyhén illatosított testápoló tej segít az olyan külső hatások, mint a napfény, a hideg, a légkondicionálás vagy fűtés okozta öregedő bőr látható jeleinek mérséklésében. A Clarins testápoló tej intenzív táplálást, rugalmasságot és feszességet nyújt. A gyengéd összetételű krémet nagyon könnyű felvinni a bőrre és ugyanilyen könnyen be is szívódik.

Hatóanyagok:
Shea vaj - regenerálja és hidratálja a bőrt, enyhíti a bőrirritációt, erős antioxidáns, véd a külső hatásoktól
Keserű narancsvirág illóolaj - öregedésgátló, fertőtlenítő és antibakteriális hatású, megtisztítja a pórusokat, gyógyítja és regenerálja a bőrt, javítja a vérkeringést

Bőrtípus:
Száraz bőrre

A felhasználása:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű testápoló tejet heti 1-2 alkalommal a megtisztított bőrre az egész testedre és alaposan masszírozd be. Ideális esetben használd zuhanyozás vagy fürdés után.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glyceryl Myristate, Glycerin, Ppg-15 Stearyl Ether, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Peanut Oil, Stearyl Heptanoate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Stearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Aleurites Moluccana Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Disodium Edta, Ethylparaben, Methylparaben, GlycerylAcrylate/Acrylic Acid Copolymer, Malic Acid, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Potassium Sorbate, Carbomer, Ceteth-24, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Wax, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Choleth-24, Pisum Sativum (Pea) Extract, Sodium Hydroxide, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Sodium Citrate, Sutilains, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Bht, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Eugenol, Citral, [C0296f]

Frissítsd fel a bőrt a Clarins Exfoliating Body Scrub bőrradírral

A Clarins Exfoliating Body Scrub hidratáló testradír eredményesen tisztítja meg az egész testedet a szennyeződésektől és az elhalt bőrsejtektől, elősegíti a bőr regenerálódását és csökkenti a kitágult pórusokat is. A benne található gyömbérnek és bambusz pornak köszönhetően eltávolítja a száraz és érdes részeket a bőr felületéről, emellett hidratál, puhává teszi a bőrt és fel is frissít. Ez az első lépés a feszes, rugalmas, bársonyosan selymes és fiatalos megjelenésű bőr érdekében. A Clarins hidratáló és bőrlágyító bőrradír a frissesség hosszan tartó érzését kínálja.

Hatóanyagok:
Bambuszpor - hámlasztó hatású, eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket
Moringa kivonat - tisztítja és méregteleníti a bőrt
Mimóza - antioxidáns, gyógyító és regeneráló hatású, enyhíti a bőrirritációt

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A felhasználása:
Használd a bőrradírt heti 1-2 alkalommal az egész testeden. Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be a bőrbe. Használat után alaposan öblítsd ki.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Microcrystalline Cellulose, Glyceryl Stearate Se, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Sodium Coco-Sulfate, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Ci 77891/Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Parfum/Fragrance, Cocamide Mipa, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Phenoxyisopropanol, Coconut Alcohol, Bisabolol, Disodium Edta, Glycyrrhetinic Acid, Menthol, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Phenoxyethanol, Ci 15985/Yellow 6, MoringaPterygosperma Seed Extract, Disodium Phosphate, Methylchloroisothiazolinone, Sorbic Acid, Methylisothiazolinone, Ci 17200/Red 33 [C0942e]

Óvd a kezeidet a Clarins kéz- és körömápoló krémmel

A Clarins Hand and Nail Treatment Cream hidratáló kézkrémet kifejezetten a száraz és irritált kézfej bőrére tervezték, amelyet a krém hatékonyan megnyugtat illetve hosszú távú védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Enyhülést hoz a száraz és kirepedezett bőrnek, regenerálja és mélyen hidratálja azt. Használata után a kézfej bőre puha, sima és finom lesz, bőrirritáció és a feszülő és száraz bőr kellemetlen érzése nélkül. A kézkrém továbbá segít megerősíteni és regenerálni a körmöket és a körömágy bőrt is. Kellemes, nem ragacsos állaga gyorsan beszívódik a bőrbe. Táplált, rugalmas és selymes bőrt biztosít.

Hatóanyagok:
Szezámolaj - hidratálja a bőrt, antioxidáns hatással bír
Shea vaj - revitalizálja és puhítja, regenerálja és hidratálja a bőrt
Mirha kivonat - erősíti és regenerálja a körmöket
Japán eperfa kivonat - védőréteget képez a bőrön

Bőrtípus:
Száraz bőrre, minden bőrtípusra

A felhasználása:
Vidd fel a krémet a kézfej bőrére minden reggel/este szükség szerint. Masszírozd be a bőrbe és hagyd beszívódni. Amikor használod, ne feledkezz meg a körömágy bőrről és a körömágyról sem.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Myristate, Butylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearyl Heptanoate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Polysorbate 20, Parfum/Fragrance, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Tetrasodium Edta, Limonene, Commiphora Myrrha Resin Extract, Lecithin, Sodium Pca, Tapioca Starch, Dehydroacetic Acid, Palmitoyl MyristylSerinate, Linalool, Caramel, Disodium Edta, Morus Alba Root Extract, Citronellol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citral, Geraniol, Eugenol, Tocopherol, Bht, [C1473f]

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Clarins Moisture Rich Body Lotion testápoló tej (200 ml)
1 × ingyen Clarins Exfoliating Body Scrub testradír (30 ml)
1 × ingyen Clarins Hand and Nail Treatment Cream kézkrém (30 ml)


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Body Absolute Hydration Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Body Absolute Hydration Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Body Absolute Hydration Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ